0

نکات لازم در هنگام مصاحبه اسکایپ با استاد خارجی

1/5 - (2 امتیاز)

 نکات لازم در هنگام مصاحبه اسکایپ

مصاحبه، یکی از سرنوشت سازترین مراحل اپلای افراد می باشد که معمولا به صورت آنلاین برگزار می شود. هدف از مصاحبه معمولا برای این است که اساتید مربوطه تا بیشتری را در مورد اپلیکیشن و توانایی متقاضی کسب کنند. در اسکایپ بسیار مهم است که طرف مقابل در مصاحبه تحت تاثیر قرار گیرد و برای انجام این کار بایستی تمام روش ها و نکات لازم برای مصاحبه اسکایپ دانست. برای بالا رفتن توانایی در مصاحبه راه های جالبی را در مطلب زیر به شما نشان داده ایم:

زمانی افراد برای مصاحبه دعوت می شوند که بتوانند بعد از مکاتبه و یا اپلای مستقیم برای یک پوزیشن تحصیلی، نظر استاد و گروه مدنظر را جلب کنند و انگا اسایتد از متقاضیان در خواست مصاحبه می کنند. مصاحبه مرحله اخر پذیرش است که کمتر افرادی به این مرحله می رسند و افرادی که به مرحله مصاحبه رسیده اند قطعا در یک یا چند مورد نظر اساتید را جلب کرده اند. با داشتن آمادگی کامل شما می توان مصاحبه را به نقطه قوت اپلیکیشن خود تبدیل کرد.

یکی از اهداف اصلی مصاحبه این است که استاد و یا کمیته پذیرش قصد دارند تا مطمئن شوند که آیا شما قابلیت و توانایی انجام یک پروژه به مدت تعیین شده را دارید. به عنوان نمونه در مصاحبه دکتری، هدفاشن این است که مطمئن شوند ایا شما دانشجویی هستید که در حدود سه تا چهار سال بر روی یک پروژه کار کنید. چون در بسیاری از موارد دانشجوها بعد از یکسال به خاطر حجم کار از ادامه فعالیت خود سر باز می زنند.

نکته بسیاار مهم بعدی در مصاحبه اسکایپی، داشتن اعتماد به نفس می باشد. شما باید از خود و توانایی های خود مطمئن باشید تا بتوانید به طرف مقابل هم منتقل کنید. زیرا بسیار پیش می اید که داوطلبی به دلیل عدم اعتماد بنفس کافی خود را شایسته پوزیشن مورد نظر ندانسته و شانس خود را بسیار اندک می شمارند در حالی که استاد مربوطه حتما متوجه یک موضوع جالب در شما شده است که قصد دارد تا مصاحبه کند. بنابراین بای یک اعتماد به نفس مصاحبه را به عنوان يك فرصت براي توصيف اهداف، برنامه ها و نگراني ها در حيطه اي كه تجربه دارید درنظربگيرید.

برای حفظ آرامش خود اشکالی ندارد اگر چند ثانیه برای پاسخ دهی به سوالات سکوت کنید تا یک سوالی را پاسخ دهید. بلعکس این مورد حتی مفید می باشد و نشان دهنده این است که به سوالات فکر می کنید و بعد پاسخ می دهید. در  انتهای مصاحبه حتما براي اینکه وقت گذاشتند، از استاد مربوطه تشكر كنيد و بعد از اتمام شدن حرف ها فقط خداحافظی نکنید

تاثیر معدل کارشناسی و کارشناسی ارشد برای اپلای | تاثیر وقفه تحصیلی بر فرآیند اپلای | بهترین دانشگاه کره جنوبی

سوالات رایج در مصاحبه و نحوه پاسخ به آنها

  • درباره خود توضیح دهید ( Tell us about yourself)

برای پاسخ به این سوال بسیاری از افراد فکر می کنند که باید در مورد محل تولد، محل زندگی و محل تحصیل صحبت کنند و اسم و فامیل و سن، داستان خانوادگی و داستان زندگی را بیان کنند.

 در حالی که اشتباه می باشد و بایستی متقاضیان خود را با اطلاعاتی مربوط به آن پوزیشن مروبطه معرفی کنند. بنابراین بهتر است بگویید که به چه زمینه هایی علاقه مند هستید و در حال حاضر بر روی چه چیزی مطالعه می کنید. همچنین در مورد دستاوردهای خود و ارتباط خود با این پوزیشن صحبت کنید.

  • هدف شما برای تحصیل در این مقطع چست؟

نکات کلیدی برای پاسخ به این سوال بیان علاقه و دلیل علاقه است. برای پاسخ به این سوال باید گفت که فعالیت های تحقیقاتی و پایان نامه جالبترین قسمت تحصیلات دانشگاهی می باشد و با تحصیل در مقطع دکتری این فرصت فراهم می شود تا توانایی و پیشرفت هایی در این زمینه کسب کنید. همچنین در ادامه به موضوع پوزیشن مورد نظر بپردازید بپردازید و اشتیاق و علاقه خود را بیان کنید در مقابل از پاسخ دادن به صورت جواب هایی مانند اهمیت مدرک مربوطه، مهاجرت و پیدا کردن کار خود داری کنید.

زمان و نحوه تماس با استادان برای گرفتن پذیرش | دانشگاه استنفورد | واریز پول به حساب خارجی | مهاجرت تحصیلی | هزینه تحصیل در روسیه

  • دلیل علاقه شما به پوزیشن تحصیلی مورد نظر چیست؟

اولین نکته برای پاسخ به این سوال موضوع آن و نزدیک بودن آن به تجربیات و علایق شما است. علاوه بر این از قبل در مورد گروه و دپارتمان ارائه دهنده این فرصت تحصیلی تحقیق کنید  تا بتوانید به نقاط قوت انها اشاره کنید و علاقه خود را برای کار کردن و به عضویت در امدن در انها بیان کنید. همچنین می تواند به دلیل منحصر به فرد بودن فرصت مربوطه بپردازید. در مقابل از پاسخ دادن به صورت کلیشه ای مانند به موضوع آن علاقه مند هستم، گروه ارائه دهنده این موقعیت شناخته شده است و یا این قبیل موارد اجتناب کنید.

  • چرا ما (دانشگاه) باید شما را انتخاب کنیم؟

این سوال در به شکل های مختلف دیگری مانند برتری شما نسبت به سایر متقاضیان چیست و چرا شما کاندید مناسب برای موقعیت هستید؛ بیان می شود. برای پاسخ به این سوال بایستی از مهارت های اصلی و ملزومات برای این پروژه و تحقیق را اگاهی داشته باشید و به توانایی های خود ربط بدهید.

همچنین به پررنگ کردن مهارت ها و تجربیاتی که در رزومه بیان کردید بپردازید. مهارت ها، دانش و تجربیات خود را به تحقیق و گروه مورد نظر مرتبط کنید و بیان کنید به این دلیل شما کاندید مناسبی هستید. در مقابل پاسخ نادرستی که افراد می دهند اینگونه است که از عباراتی مانند من اطمینان دارم که می توانم پروژه را انجام بدهم، من همواره در طول تحصیل خود موفق بوده ام و … خودداری کنید.

  • نقاط قوت و ضعف خود را بیان کنید؟

در مورد نقطه قوت، موردی را انتخاب کنید که در این تحقیق می تواند کمک کننده باشد. به طور مثال منظم و طبق برنامه کار کردن. در مورد نقطه ضعف در حالی که باید صادق باشید بایستی محتاط هم باشید. به طور مثال می توانید بگویید که در محل کار، بقدری زمانبندی برای من حائز اهمیت است که گاهی اوقات انعطاف پذیری کمتری از خود نشان می دهم که باعث بوود آمدن فشار زیادی می شود و در آینده این را برطرف خواهید کرد. در مقابل پاسخ نادرستی که افراد امکان دارد به ان بپردازند این است که بگویند هیچ نقطه ظعفی ندارند، یا بگویند که خیلی استرسی هستم و …. .

  • هدف شما از انتخاب این دانشگاه چیست؟

برای پاسخ به این سوال، باید اطلاعاتی که در مورد این دانشگاه دارید را بیان کنید و اینکه کدام یک از فاکتورها شما را علاقه مند به تحصیل در ان کرده است بپردازید. مانند بیان  امکانات ویژه یا سطح علمی دانشگاه و هر دلیلی که با بودن در این دانشگاه شما به اهداف خود نزدیک می شوید.

پاسخ نادرست نیز بدین گونه است که از رتبه دانشگاه، شهرت دانشگاه، معرفی دوستانی که در انجا تحصیل می کنند خودداری کنید.

پستداک | تحصیل رایگان دانشگاهی | سیستم تبدیل واحد درسی | مدرک زبان برای اپلای | مهاجرت دانشجویی | مکاتبه با اساتید

  • آینده شغلی خود را چطور تشییح می کنید و چشم انداز شما برای چندسال اینده چیست؟

در مورد اهداف شغلی خود صحبت کنید و نشان دهید که این موقعیتی که برای آن اپلای کردید برای رسیدن شما به آن اهداف ضروری است و کمک تون میکنه. از دادن جواب هایی بصورت هنوز نمی دانم و یا جوابهای  بسیار بلندپروازانه که اغراق آمیز باشد پرهیز کنید.

  • انتظار چه سختی هایی را در این پروژه دارید؟

صادق باشید که در چه جاهایی در طی انجام تحقیق مشکلات احتمالی را پیش می آید و در صورت داشتن ایده آنرا به صورت کوتاه بیان کنید. این کار نشان دهنده این است که برای مشکلات پیش رو اماده هستید. مثال های عمومی مانند عدم دسترسی به دادههای لازم، جواب ندادن مدل ساخته شده، کمبود زمان یا منابع مالی پروژه و مهمتر از همه رویکرد شما برای مواجه با این موارد را تشریح کنید. از دادن جوابهایی بصورت در صورت وجود هرگونه سختی در اسرع وقت حل می شود و یا نمیدانم و به ان فکر نکردم پرهیز کنید.

  • آیا از ما (دانشگاه) سوالی دارید؟

در این قسمت حتما سوال از اساتید مربوطه بپرسید زیرا نشان دهنده علاقه و کنجکاوی شما نسبت به این موقعیت است. این سوالات می تواند درمورد خود گروه و دپارتمان، پروژه و یا هرچیز دیگری باشد. هدف از این سوال این است که چارچوب فکری شما مشخص شود نه اینکه انها را به چالش بکشید و یا بحث جذابی را مطرح کنید. همچنین از بیان عبارتی مانند سوالی ندارم، آیا از مصاحبه راضی بودید و … پرهیز کنید.

پیشنهاد مطالعه: پرداخت اپلیکیشن فی

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *