0

گواهی تمکن مالی مطابق واحد پول مقصد | اطلاعات حساب و توانایی مالی فردی برای اپلای

3/5 - (2 امتیاز)

راهنمای دریافت نامه تمکن مالی

نامه تمکن مالی یک نامه به زبان انگلیسی می باشد که در آن اطلاعات حساب و توانایی مالی فردی در آن درج می شود. گواهی تمکن مالی یک فرم است که توسط بانک صادر می شود و نشان می دهد که فرد متقاضی چقدر پول در حساب خود دارد و در یک دوره 6 ماهه چقدر پول وارد حساب و خارج حساب شده است. معمولا نامه تمکن مالی به زبان انگلیسی و از طرف بانک ارائه می‌شود، اما بعضی از بانک‌ها این گواهی را به زبان فارسی نیز صادر می‌کنند. گواهی تمکن مالی به درخواست مشتری از طرف بانک صادر می‌شود. همچنین در بیشتر بانک‌های ایران به صورت رایگان صادر می شود.

نامه تمکن مالی، توسط بانک عامل هر شخص و به واحد پول کشور مورد نظر صادر می شود. در واقع تمکن مالی شامل، مانده حساب شخص و سپرده های بانکی فرد به همراه تاریخ بازگشایی حساب، میانگین مبالغ وارد شده به حساب، میانگین مبالغ خارج شده از حساب و تفاضل این دو (گردش حساب) می باشد. معمولا در تمکن مالی، تمامی مبالغ به در واحد ریال عنوان می شوند و شخص متقاضی تمکن مالی، باید با توجه به ویزای درخواستی، واحد پول درخواستی مورد نظر را اعلام دارد. تمکن مالی در صورتی معتبر است که شعب ارزی آن را صادر و مدیر شعبه آن را مهر و امضاء کند.

ویزای دانشجویی کانادا | چگونه برای دانشگاه خارجی پذیرش بگیریم؟ | مدرک زبان برای اپلای | لیست دانشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت

اخذ و صدور ویزا

برای افرادی که قصد دارند تا برای ویزای یک کشور اقدام کنند، باید به این نکته توجه کنند که بعضی از کشورها برای صدور ویزا به جای گواهی تمکن مالی گزارش گردش حساب می‌خواهند. گزارش گردش حساب یک نسخه از حساب است که با توجه به درخواست سفارت و یا مشتری می‌تواند دارای تعداد و یا تاریخ شروع و پایان متفاوتی باشد ولی تمکن مالی فقط میزان توانایی مالی فرد را مشخص می‌کند که در هردوی نامه تمکن و گردش حساب، میزای موجودی فعلی ذکر می‌گردد.  میزان حداقل تمکن مالی برای اخذ ویزای کشورهای مختلف متفاوت است، و بستگی به نوع ویزا، مانند ویزای تحصیلی، ویزای کاری، ویزای توریستی و …  دارد.

تحصیل دندانپزشکی در روسیه | کانال تلگرام مهاجرت | بورسيه فلوشيپ | آزاد کردن مدرک

نکاتی در مورد گواهی تمکن مالی

  • گواهی تمکن مالی از همان حسابی که دارید (به ریال) صادر می شود.
  • مبلغی که در گواهی تمکن مالی ذکر می شود شامل مبلغ ریالی حساب متقاضی + نرخ دلار دولتی در  آن روز می باشد و نیازی نیست که حساب ارزی داشته باشید.
  • مبلغ پول برای گواهی تمکن مالی باید از قبل در حساب بانکی موجود باشد و  یک روز پس از اخذ گواهی، هم نباید پول را از حساب خارج کنید.
  • اکثر بانک ها این قابلیت را دارند که گواهی را به صورت انگلیسی صادر کنند و بانک هایی که به فارسی صادر می کنند نیاز به ترجمه این گواهی می باشد.
  • بعضی بانک ها می توانند چندین حساب از یک شخص که فقط در آن بانک می باشد را با هم در یک گواهی ارائه دهند.
  • اگر حساب شخصی به صورت حساب ارزی باشد مشکلی پیش نمی آید. ولی با همان نرخ ارزی که درحساب موجد است ذکر می شود.
  • اگر گواهی مالی  به اسم پدر یا مادر هم می تواند باشد. در صورتی که به اسم پدر یا مادر نباشد حتما یک تعهدنامه محضری از کسی که گواهی به اسم آن شخص است ضروری می باشد که ترجمه این تعهد محضری نیز لازم می باشد. برخی دانشگاه ها حتی اگر گواهی از طرف پدر مادر هم باشد، تعهدنامه محضری را می خواهند.
  • اگر گواهی مالی به نام کسی به غیر از پدر و مادر باشد، علاوه بر تعهد باید برای سفارت توجیه کند که این شخص به چه دلایلی قصد پول دادن به شما را دارد.
  • برخی از انواع موسسات مالی و اعتباری در دسته بانک ها محسوب نمی شوند و گواهی که از آنها صادر می شود معتبر نیست.
  • اگر شخصی از لحاظ مالی در وضعیتی خیلی خوب قرار دارد، بهتر است که از حساب خود گواهی را دریافت نکند. چون در وحله اول سفارت ممکن است این برداشت را داشته باشد که به دلیل استطاعت مالی هدف شما از مهاجرت، اقامت در آن کشور است که این در بررسی پرونده تاثیر منفی دارد.
  • گواهی تمکن مالی معمولا یک صفحه است و برای دانشگاه ها غالبا ایمیل کفایت می کند و نیازی به ارسال پستی نیست.
  • مبلغ گواهی معمولا به اندازه خرج یکسال به طور کامل است. یعنی با همه هزینه های رفت و آمد و بیمه و متفرقه و… بنابراین بستگی به دانشگاه و شهری که دانشگاه در آن قرار دارد می باشد.
  • در اکثر دانشگاه ها یک فرم به اسم Financial Affidavit وجود دارد که در آن مبلغ گواهی ذکر می شود.
  • دانشگاها در کشورهای اروپایی معمولا گواهی تمکن مالی را احتیاج ندارند و فقط سفارت آن کشور است به اندازه خرج یکسال گواهی را طلب می کند.
  • گواهی های تمکن مالی تاریخ اعتبار ندارند اما بهترین حالت این است که در نزدیکترین زمان به ارائه مدرک گواهی گرفته شود. برخی دانشگاه ها رسما بیان می کنند که تاریخ دریافت گواهی تمکن مالی نباید زیر 3 ماه گذشته یا 6 ماه گذشته باشد.
  • وجود گواهی تمکن مالی، متقاضی را از ارائه انواع مدارک دیگر برای سفارت مستثنی نمی کند. بنابراین متقاضی علاوه بر ارائه دادن گواهی باید سند دیگری نیز به منظور استطاعت مالی در سال های بعدی را نیز ارائه دهد.
  • انواع سندها به هیچ وجه جای گواهی تمکن مالی ارائه داده نشود. یعنی مجاز نیستیم که برای دانشگاه یا سفارت سند ملکی را ترجمه کرده و ارائه دهیم. برای سال اول تحصیلی این پول باید به صورت وجه نقد در حساب موجود باشد و هیچ مدرک دیگری به جای این گواهی قابل قبول نمی باشد.
  • اگر دانشجویی از دانشگاه مربوطه توانست فاند اخذ کند، به اندازه مقدار فاندی که به متقاضی داده می شود از مقدار گواهی مالی ای که لازم می شود کسر می شود.
  • دسته دیگر از متقاضیان هستند که توانسته اند که فاند کاملی را از دانشگاه اخذ کنند که در این صورت کل هزینه دانشجو را دانشگاه تقبل کرده است. بنابراین برای دانشگاه نیازی به گواهی مالی نیست و فقط برای سفارت کشور مربوطه و به اندازه خرج چندین ماه اول کفایت می کند.

مبالغ لازم برای تامین بودجه مالی جهت اخذ گواهی تمکن مالی در کشورهای مختلف:

مبلغ گواهی تمکن مالی در آلمان:

این گواهی به دو صورت قابل ارائه است. یکی ارائه گواهی تمکن مالی به ارزش 10236 یورو و یا ارائه گواهی ضمانت و پشتیبانی توسط یکی از وابستگان متقاضی که ساکن آلمان می باشد.

مبلغ گواهی تمکن مالی در فرانسه:

متقاضی باید اثبات کند که توانایی پرداخت ماهانه 615 یورو را برای سال اول تحصیل خود دارد. اگر متقاضی بورسیه تحصیلی داشته باشد، باید گواهی سازمان مربوطه که نشان‌دهنده پوشش این هزینه‌ها باشد را ارائه دهد.

مبلغ گواهی تمکن مالی در ایتالیا:

اگر متقاضی مجاز به اخذ بورسیه شود باید این مقدار حداقل 6.000.00 یورو برای هر سال باشد که در این صوت فقط کافی است مدارک توافقنامه ی بورسیه را برای اثبات تمکن مالی ارائه کنید. اگر بورسیه ی ناقصی دریافت می کنید که برای هر سال کمتر از 6.000.00 یورو تقبل می کند باید در حساب بانکی شخصی به اندازه ی کافی پول داشته باشید تا تکمن مالی  را ثابت کنید. اگر تنها هستید یا تنها یکی از اعضای خانواده همراهتان است باید حدود 5.061.68 یورو داشته باشید و اگر دو یا سه نفر دیگر از اعضای خانواده همراهتان هستند 10.123.36 یورو و اگر چهار یا بیش از چهار نفر از اعضای خانواده همراهتان هستند 15.185.04 یورو داشته باشید.

مبلغ گواهی تمکن مالی در اتریش:

مبلغ گواهی نامه تمکن مالی از بانک به میزان معادل 6720 EUR و یا بیشتر باشد.

مبلغ گواهی تمکن مالی در نروژ:

مبلغ گواهی تمکن مالی که به حساب دانشگاه واریز می شود معادل 10000 یورو می باشد. این مبلغ جهت هزینه های زندگی است که نزد دانشگاه مورد نظر بصورت امانت باقی می ماند و پس از ورود دانشجو به کشور نروژ و افتتاح حساب در یکی از بانک های این کشور این مبلغ از طرف دانشگاه به حساب شخص به صورت ماهانه واریز می گردد.

مبلغ گواهی تمکن مالی در سوئد:

مدرک تمکن مالی برای تامین مخارج به مقدار 8064 کرون سوئد برای هر ماه و فقط با احتساب خود شخص می باشد.

مبلغ گواهی تمکن مالی در استرالیا:

مقدار گواهی تمکن مالی در استرالیا برای ویزای تحصیلی 13750 دلار در سال می باشد.

مبلغ گواهی تمکن مالی در کانادا:

مقدار گواهی تمکن مالی در کانادا در حدود 10000 دلار و در استان کبک در حدود 11000 در سال و فقط با احتساب خود متقاضی می باشد.

پیشنهاد مطالعه: پرداخت اپلیکیشن فی

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *