اپلای در دانشگاه کانادایی
در بین دوستانی که هدفشان صرفا مهاجرت است، متاسفانه عجله ای وجود دارد که باعث شده به هر قیمتی پرونده اپلای و مهاجرت خود را ببندند تا هرچه زودتر به پذیرش و گرفتن ویزا برسند. از این رو به هر دانشگاه با هر رتبه ای که شده ایمیل می زنند تا صرفا پذیرش خود را بگیرند و پس مراحل ویزا را انجام دهند.
این سوال همواره از ما پرسیده می شود که آیا برای فلان دانشگاه می تونم اپلای کنم یا نه؟؟؟ چون این دانشگاه راحت پذیرش میده و حتی شهریه اش هم خیلی کمتر از سایر دانشگاه هاست.
چون هدف این دوستان صرفا مهاجرت هست و غالب تمایلی بازگشت به کشور خود را ندارند، به مورد تایید بودن و یا نبودن آن توسط وزارت علوم یا بهداشت توجه نمی کنند.
جدای از موضوع مورد تایید بودن آن توسط وزارت علوم و بهداشت، حتی به این موضوع هم توجه نمی کنند که آیا دانشگاهی اپلای می کنند مورد تایید دولت کانادا هست یا خیر. مهمترین قسمت کار برای این دوستان همین موضوع است که دانشگاهی که اپلای می کنند بایستی در بین موسسات و کالج های تعیین شده توسط دولت باشد.
اما چرا بایستی برای دانشگاه های مورد تایید اپلای کرد ؟
- به یک دلیل ساده و آن هم ویزا است. چون با گرفتن پذیرش از موسسات و دانشگاه هایی که مورد تایید دولت نیستند، قطعا ویزای شما ریجکت می شود.
- حال فرض کنید فردی از این قانون که بایستی برای موسسات معتبر اپلای کند اطلاعی نداشته باشد و چندین بار اپلای کند و ویزای وی هم پشت سر هم ریجکت شود. اتفاقی که بعد از بار سوم ریجکتی ویزا پیش می آید این است که نام چنین شخصی وارد بلک لیست می شود و دیگر نمی تواند تا چندین سال برای ویزا کانادا اقدام کند.
پیشنهاد مطالعه: پرداخت اپلیکیشن فی
چطوری دانشگاه های مجاز رو پیدا کنیم ؟
همانطور که گفتیم، دانشجویان موظف هستند فقط در موسسات تعیین شده ادامه تحصیل بدهند.
- دولت کانادا یا استانهای کانادا فقط به تعدادی از دانشگاهها اجازه جذب دانشجوی بینالمللی را میدهند که به آنها DLI مخفف (Designated learning institutions) گفته میشود.
- تمامی مدارس از ابتدایی تا متوسطه در لیست DLI قرار دارند اما همه دانشگاهها اینطور نیستند.
- برای بررسی DLI بودن یا نبودن یک دانشگاه می تونید به سایت دولتی کانادا از طریق این لینک مراجعه کنید و بررسی کنید موسسه مورد نظر شامل DLI هست یا نه.
- البته متقاضیانی که میخواهند در کبک تحصیل کنند، برخی موسسات هستند که از طرف دولت مشخص میشوند، برای این موسسهها نیازی به DLI نیست.
پس نتیجه ای که میگیریم این است که صرفا دنبال پذیرش نباشید و فقط در این لیست به دنبال دانشگاهایی باشید که هم رنکینگ بالایی دارند و هم پذیرش ساده تری دارند.
آزمون IMAT | مراحل اپلای | شرایط مهاجرت تحصیلی | تحصیل در خارج | نحوه اپلای گرفتن ارشد | درخواست اپلای | چگونه اپلای کنیم