شرایط و قیمت آزاد کردن مدارک تحصیلی جهت اپلای

4.2/5 - (28 امتیاز)

آزاد کردن مدارک تحصیلی جهت اپلای

یکی از دغدغه های دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور یا همان اپلای تحصیلی را دارند، بحث کارهای خروج از کشور و دریافت مدارک داخلی جهت پذیرش در دانشگاه مقصد می باشد. در این پست سعی میشود بعضی از قوانین و مقررات لازم جهت اجازه خروج از کشور برای افراد مشمول خدمت وظیفه، دریافت ریزنمرات از دانشگاه مبدا و قیمت مدارک تحصیلی با جزئیات برای آزاد کردن آن و … مطرح میشود.

طراحی یک فرم پرسش پاسخ برای آزاد کردن مدرک تحصیلی

به دلیل پیشنهاد شما دانشجویان عزیز یک فروم پرسش و پاسخ برای پیگیری قوانین آزاد کردن مدرک طراحی شده و شما میتونید به آن مراجعه کنید: لینک فروم پرسش و پاسخ

آیین نامه جدید تصویب شد: آیین نامه آزاد کردن مدرک تحصیلی وزارت علوم

مصوبه جدید:

حذف محدودیت ۶ ماهه کاریابی برای آزاد کردن مدرک بعد فارغ التحصیلی

امیدواریم این مقاله بتواند به دوستان کمک لازم را ارائه دهد.

این مقالات هم حتما بخونید، شاید براتون مفید باشه:‌

آزاد سازی مدرک تحصیلی

چگونه اصل مدرک تحصیلی خود را برای اپلای از دانشگاه دریافت کنیم؟

نحوه دریافت مدارک تحصیلی از دانشگاه ها

منبع: همیارپروژه

[tabs style=”v1″ ]

[tab title=”pdf هزینه مدارک”]

هزینه آزاد کردن مدارک

۵۳-۶۶جدول شهریه سال ۶۶-۵۳
۸۱-۸۲جدول شهریه تحصیلی سال ۸۲-۸۱
۸۳-۸۴جدول شهریه تحصیلی ۸۴-۸۳
۸۴-۸۵جدول شهریه تحصیلی سال ۸۵-۸۴
۸۶-۸۷جدول شهریه تحصیلی سال ۸۷-۸۶
۸۷-۸۸جدول شهریه تحصیلی ۸۸-۸۷
جدول شهریه تحصیلی سال ۹۱
جدول شهریه تحصیلی سال ۹۲
جدول شهریه تحصیلی سال ۹۰-۹۱
جدول شهریه تحصیلی ۸۶-۸۵
جدول شهریه تحصیلی سال ۶۷-۸۱
جدول شهریه تحصیلی ورودی‌ سال های ۸۹ و ۸۸

[/tab]

[tab title=”هزینه مدرک کارشناسی”]

ھزينه و شھريه لغو تعھد خدمت آموزش رايگان رشته ھاي تحصيلي مقطع کاردانی و کارشناسی

شهريه هر نيمسال تحصيلي در دوره هاي كارداني و كارشناسي ، در ازاي 12 واحد درسي محاسبه شده است

هزینه آزاد سازی مدرک کارشناسی

[/tab]

[tab title=”هزینه مدرک ارشد”]

ھزينه و شھريه لغو تعھد خدمت آموزش رايگان رشته ھاي تحصيلي مقطع  کارشناسی ارشد

شهريه هر نيمسال تحصيلي در د وره هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته 8 واحد درسي و در دوره هاي كارشناسي ارشد پيوسته 12 واحد درسي محاسبه شده است

هزینه آزاد سازی مدرک ارشد

[/tab]

[tab title=”هزینه مدرک دکتری”]

ھزينه و شھريه لغو تعھد خدمت آموزش رايگان رشته ھاي تحصيلي مقطع دکتری

شهريه هر نيمسال تحصيلي در دوره هاي دكتري تخصصي 6 واحد درسي و در دوره هاي دكتراي حرفه اي 12 واحد درسي محاسبه شده است

هزینه آزاد سازی مدرک دکتری[/tab]

[tab title=”کاریابی(آزادی مدرک)”]

دادن درخواست کاریابی  برای آزاد کردن مدرک

دادن درخواست کاریابی باید در مدت زمان مشخصی بعد از فارغ التحصیلی باشد .

تذکر ۴ : دوستان تهرانی می توانند با مراجعه به اداره کار نیز مستقیما برای آزاد کردن مدرک اقدام کنند . به علت مراجعه کنندگان زیاد کاملا روند مشخصی برای این کار در نظر گرفته شده است .

لازم به ذکر است تنها راه برای لغو تعهد آموزش رایگان بدون سربازی رفتن ، پرداخت شهریه تحصیلی می باشد . اگرچه دو راه دیگر نیز موجود است که هردو وابسته به انجام سربازی است . به طور خلاصه این قانون را می توان اینگونه بیان کرد که فارغ التحصیلان غیر مشمول در صورت پیدا نکردن کار در یک مدت شش ماهه می توانند مدارک تحصیلی خود را بدون پرداخت هزینه تحصیل رایگان آزاد کنند .

»» هنگام مراجعه به کاریابی داشتن شرایط زیر لازم هست :

  1. شش ماه باید از زمان فراغت از تحصیل گذشته باشد .
  2. شش ماه باید از زمان پایان خدمت وظیفه یا معافیت دائم گذشته باشد .

برای استفاده از این قانون کافیست به کاریابی مورد تایید وزارت کار مراجعه کنید و تقاضای کار بکنید . بعد از شش ماه عدم کاریابی نامه ای مبنی بر عدم کاریابی در این مدت گرفته و به وزارت کار استان خودتان مراجعه می کنید . وزارت کار نیز نامه ای به دانشگاه محل تحصیل شما مبنی بر آزاد سازی مدارک بدون دریافت هزینه تحصیل رایگان خواهد داد .

[/tab]

[tab title=”نحوه دریافت مدارک”]

نحوه دریافت مدارک دانشگاهی برای اپلای

مدارک دانشگاهی بطور کلی شامل ریزنمرات و دانشنامه می باشد که مراحل خاصی بسته به نوع دانشگاه و نوع مدرک برای آزادسازی آن باید طی شود به عنوان نمونه آزاد سازی مدارک دانشگاه های دولتی با آزاد و یا علوم پزشکی با هم متفاوت هست .

گواهی پایان دوره تحصیلی ( دانشنامه ) :

جهت ادامه تحصیل در مقاطع عالی اعم از Master و Phd نیاز به ارائه دانشنامه رسمی فارغ التحصیلی می باشد که بسته به شرایط دانشگاه زمان دریافت آن پس از فارغ التحصیلی متفاوت می باشد اما در صورت اشتغال به تحصیل برای Apply به علت در دست نداشتن دانشنامه ، می توان با آخرین ریزنمرات تحصیلی رسمی قابل ترجمه اقدام کرد و هنگام ثبت نام مدرک دانشنامه را ارائه نمود .

»» بطور کلی در هنگام فارغ التحصیلی دو نوع دانشنامه دریافت می شود :

  1. گواهی موقت پایان دوره
  2. دانشنامه اصلی پایان دوره

»» نکته مهم ( ویژه آقایان ) :

طبق نامه جدید نظام وظیفه ، حتی با گواهی اشتغال به تحصیل که شماره نامه معافیت در آن ذکر شده باشد ، می توان دانشنامه و ریزنمرات رسمی را ( بعد از امور مربوط به آموزش رایگان ) تحویل گرفت .

» برای دریافت دانشنامه باید شرایط زیر را داشته باشید :

۱ . کلیه دروس مربوطه گذارنده شده و فارغ التحصیل بحساب آیید .

۲ . وضعیت نظام وظیفه مشخص شده باشد ( معافیت پزشکی ، معافیت تحصیلی و … نیز قابل قبول خواهد بود ) .

۳ . تعهد خدمت برابر سنوات تحصیلی برای منطقه یک و دو برابر سنوات تحصیلی برای مناطق دو و سه انجام شده باشد و یا هزینه تحصیل رایگان برای دانشجویان دانشگاه های سراسری پرداخت شده باشد و نیز هزینه تحصیل رایگان مقطع پایین تر نیز پرداخت شده باشد .

۴ . کلیه وام‌ها و بدهی‌ها به دانشگاه تسویه شده باشد .

»» توجه توجه :

لازم به ذکر است که در برخی دانشگاه‌ها آماده سازی دانشنامه زمان بر بوده و ممکن هست چندین ماه ( ۳ الی ۶ ماه ) به طول بیانجامد . در این صورت با دریافت گواهی موقت پایان تحصیلات می توانید از آن بجای دانشنامه استفاده کنید . گواهی مذکور دارای یرخی مهر و امضای دانشگاه بوده و قابل ترجمه غیررسمی می‌باشد .

ریز نمرات دانشگاهی

شما برای گرفتن پذیرش به ریز نمرات ترجمه شده‌ی خود نیاز دارید . برخی از دانشگاه‌ها مانند شریف ، تهران ، امیرکبیر و … ریز نمرات ترجمه شده‌ی شما را در پاکت به صورت مهر و موم شده به شما تحویل می‌دهند یا برای دانشگاه مقصد می فرستند .

ولی برخی دیگر تا قبل از تسویه حساب مالی ریز نمرات را به شما تحویل نمی دهند . فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد نیازی به تسویه حساب مالی ندارند اما قبل از مراجعه به دارالترجمه باید ریزنمرات خود را به تایید سازمان مرکزی دانشگاه آزاد برسانند .

برای دریافت ریزنمرات تحصیلی پرداخت هزینه آموزش رایگان کافیست . تمامی دانشگاه های تحت نظارت وزارت علوم ملزم به تحویل ریزنمرات تایید شده پس از دریافت هزینه آموزش رایگان هستند . بدیهی است که ریزنمرات شامل دروسی خواهد بود که تاکنون گذرانیده اید . ریزنمرات تایید شده قابل ترجمه رسمی بوده و می توان آن را همراه سایر مدارک به دانشگاه ها ارسال کرد .

»»» جهت دریافت اصل بخشنامه به اینجا مراجعه نمایید .

»» توجه توجه :

دانشجویانی که به تازگی فارغ التحصیل شده اند توجه کنند که ترجمه ریزنمرات آنها توسط دادگستری و وزارت امور خارجه تایید نخواهد شد مگر آنکه دانشنامه اصلی خود را گرفته باشند . دقت کنید که بعد از فارغ التحصیلی حداقل سه ماه( در بهترین شرایط ) طول خواهد کشید تا دانشنامه شما آماده شود . لذا اگر قصد دارید ریز نمرات خود را برای درخواست پذیرش بفرستید در این سه ماه نمی توانید این کار را انجام دهید .

البته قابل ذکر است که دانشجویانی که هنوز فارغ التحصیل نشده اند برای گرفتن ریز نمرات به امور دانشجویی مراجعه می کنند و برای تاییدات دادگستری و وزارت خارجه با این مشکل روبرو نیستند . بنابراین اگر فکر می کنید زمان درخواست پذیرش در این دوره سه ماه قرار دارد ، اکیدا توصیه می شود که ” تقاضای فارغ التحصیلی ندهید ” .

پیشنهاد برای پرداخت: پرداخت اپلیکیشن فی

روند دریافت ریزنمرات تحصیلی از دانشگاه های دولتی :

دریافت ریز نمرات تایید شده ( رسمی قابل ترجمه ) در صورت انجام ندادن یا لغو نکردن تعهد آموزش رایگان ممکن نیست و این ارتباطی به وضعیت نظام وظیفه ( با فرض نداشتن غیبت ) ندارد . تحویل ریزنمرات تاییدشده به دانشجویان و دانش آموختگان ( پسر غیرغایب ) ، پس از پرداخت شهریه تحصیلی مربوط به آموزش رایگان بلامانع است .

»»» جهت دریافت اصل بخشنامه وزارت علوم ۸۱/۱۰/۱۶ به این [۱] مراجعه نمایید . کسانی که مشمول خدمت سربازی هستند یا به اصطلاح فارغ التحصیل شده اند و تسویه حساب خود را انجام داده اند هم می توانند ریزنمرات تایید شده بگیرند.به اینصورت که دانشگاه نامه ابطال معافیت تحصیلی را به شما می دهد و شما نامه را به سازمان وظیفه عمومی برده و خود را معرفی می کنید.

مسئول نام شما را وارد سیستم می کند و نامه ابطال معافیت را به شما برمی گرداند.پس از معرفی،دانشگاه موظف است ریزنمرات تایید شده (بدون قید کلمه فارغ التحصیلی در ریزنمرات) به شما بدهد (البته باید تعهد خدمت خود را بخرید).

با داشتن همان نامه ابطال معافیت تحصیلی (که نشان می دهد شما در فرجه یکساله تا ارسال دفترچه وظیفه هستید و غیبت ندارید) می توانید ریزنمرات خود را در وزارت علوم تایید کنید.

توجه کنید که دانشگاه ها نامه ابطال معافیت تحصیلی را فقط یکبار صادر می کنند،پس در نگهداری اصل نامه کوشا باشید. افرادی که دفترچه خدمت خود را پست کرده اند و کارت سبز دارند می توانند ریزنمرات خود را تحویل بگیرند با این تفاوت که در ریزنمراتشان کلمه فارغ التحصیلی نیز قید می شود.

پس از دریافت ریز نمرات باید به سایت سامانه خدمات آموزشی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم به این آدرس  مراجعه نمایید و درخواست تایید مدارک داده و پس از انجام مراحل درخواست و واریز ۷۰۰۰۰ تومان (و در آینده احتمالا بیشتر) به حساب آن سازمان مدارک خود را در زمان مقرر به نزدیکترین دفتر پستی برای تایید تحویل دهید.

. لازم بذکر است که جهت تایید مدرک کاردانی اخذ شده از آموزشکده های فنی و حرفه ای ابتدا می بایست به دانشگاه فنی و حرفه ای واقع در تهران-اتوبان شهید بابائی، لویزان، خیابان شهید شعبانلو، میدان شهید احمد ازگلی (تلفن ۰۲۱ – ۲۲۱۹۷۵۵۰-۱) مراجعه کرده و پس از تایید مدارک در این مرکز جهت تایید نهایی به ساختمان وزارت علوم طبقه ۴ مراجعه کنید . سپس باید به دارالترجمه مراجعه نمایید که حدود یک هفته زمان نیاز دارد . سایر کارها توسط آنها انجام می شود .

در نهایت باید ریز نمرات خود را به دانشگاه برگردانید تا در داخل پاکت مخصوص دانشگاه قرار گرفته و مهر و موم شود . این کار برای دانشگاه‌های کانادا ضروری است . بعضی از دانشگاه‌ها اگر ریز نمرات شما را در داخل پاکت دانشگاه دریافت ننمایند ، حتی مدارک شما را بررسی نیز نمی‌کنند .

روند دریافت ریز نمرات تحصیلی از دانشگاه پیام نور :

برای دریافت ریزنمرات از دانشگاه پیام نور اگر دانشنامه داشته باشین که مشکلی نیست . اگر دانشنامه نداشته باشین و مدرک موقت را داشته باشین همان مدرک موقت با ریزنمرات و گواهی عدم بدهی را باید ببرین دانشگاه پیام نور مرکزی تا اونجا امضا کنند و بعد ببرین وزارت علوم و بعد هم دارالترجمه … .

در مدرک موقت چیزی مبنی بر قابل ترجمه نبودن قید نشده است ، اگه فارغ التحصیل شده اید و هنوز مدرک موقت آماده نشده است نامه ای دریافت خواهید کرد که همانند مدرک موقت می باشد و تمام مطالب مدرک موقت مثل اسم و معدل و سال فارغ التحصیلی و … را برخوردار می باشد ، از آن می توان به جای مدرک موقت استفاده کرد و قابل ترجمه شدن هم نیز است.

اگر هم که هنوز دانشجو باشین به جای مدرک موقت باید گواهی اشتغال به تحصیل را ببرین برای ترجمه و ادامه مراحل … و یه مطلب دیگری نیز هست که در دانشگاه پیام نور هر موقع که خواستین امکان دریافت ریزنمرات وجود دارد و محدودیتی نیز ندارد حتی از سال جاری این امکان برای خود دانشجو ها فراهم شده است که خودشان می توانند ریزنمرات و کارنامه کلی را از سایت دریافت و فایل مرتبط را پرینت بگیرند و برای مراحل دیگر اعم ار مهر و امضا اقدام نمایند .

روند دریافت ریزنمرات تحصیلی از دانشگاه آزاد

برای دریافت ریزنمرات در دانشگاه آزاد باید ابتدا به اداره فارغ التحصیلان واحدی که در آن تحصیل کردیده‌اید مراجعه کرده و مبلغ ۵۵۰۰ تومان به حساب سازمان مرکزی واریز نمایید . پس از صدور ریزنمرات توسط دانشگاه ، این ریزنمرات باید توسط سازمان مرکزی تایید شود .

برخی از واحدهای دانشگاهی مستقیماً ریزنمرات را برای سازمان مرکزی ارسال می‌کنند و برخی دیگر از واحدها ریزنمرات را در اختیار شما قرار می‌دهند تا خود مستقیماً به سازمان مرکزی مراجعه نمایید . سازمان مرکزی دانشگاه آزاد در خیابان پاسداران ، گلستان هشتم ( کمی بالاتر از ، روبروی پمپ بنزین و در تقاطع آن با ابراهیم نژاد ) قرار دارد .

در سازمان مرکزی به طور معمول ریزنمرات شما طی سه یا چهار ساعت تایید می‌شود . اما لازم به یادآوری است مدت زمان لازم برای صدور ریزنمرات شما در واحدهای دانشگاهی مختلف متفاوت است و از یک ساعت تا چند هفته متغیر می‌باشد.

اگر دانشنامه و ریز نمرات را داشته باشید ، حدود نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه زمان می برد تا دانشنامه شما به مهر برجسته و امضای آقای صامت برسد و ریز نمرات هم امضا شود البته برای مدارک جدیدی که هولوگرام دارند گفته می شود این تایید مورد نیاز نیست .

چنانچه برای تایید ریزنمرات به سازمان مرکزی مراجعه می‌کنید بهتر است در همان زمان دانشنامه خود را نیز برای تایید به سازمان مرکزی ارائه نمایید ، یک روز پس از تحویل دانشنامه به سازمان مرکزی ، دانشنامه شما برای ترجمه تایید خواهد شد و شما برای دریافت دانشنامه خود باید مجدداً به سازمان مرکزی مراجعه نمایید .

پس از تایید مدراک شما توسط سازمان مرکزی ، شما می‌توانید به دارالترجمه مراجعه کنید . برخی از دانشگاه هایی که شما مدارک خود را برای آنها ارسال می‌کنید تنها ریزنمراتی را که به صورت رسمی از طرف دانشگاه محل تحصیل شما ارسال شده‌ا‌ند قبول می‌کنند .

بر خلاف دانشجویان دانشگاه های دولتی که می‌توانند از دانشگاه خود پاکت آرم‌دار دریافت کرده و ریزنمرات را شخصاً به همراه سایر مدارک لازم پست کنند ، فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد چنانچه بخواهند ریزنمرات خود را به صورت رسمی و Sealed شده برای دانشگاه مقصد ارسال کنند باید منحصراً به معاونت بین الملل دانشگاه آزاد مراجعه نمایند .

ساعت کاری ۹ تا ۱۴ میباشد. مسوول مربوطه ( آقای طباطبایی ) ریزنمرات ، دانشنامه و توصیه نامه‌ها را از شما تحویل گرفته و در پاکت آرم دار دانشگاه قرار داده و مستقیماً برای دانشگاه مورد نظر شما ارسال می‌کند .

شما می‌توانید همراه با این مدارک ، مدارکی نظیر رزومه و انگیزه نامه ( SoP ) را نیز ارسال نمایید . امکان ارسال مدارک از طریق کاراپست نیز وجود دارد . هزینه ارسال مدارک به تمامی نقاط ۵۷,۰۰۰ تومان می‌باشد . ضمناً هزینه پست سفارشی هم ۸۰۰۰ تومان می‌باشد . چنانچه مدارک خود را تا ساعت ۱۴ تحویل دهید ، مدراک شما در همان روز ارسال خواهد شد .

معاونت امور بین الملل دانشگاه در خیابان پاسداران ، خیابان بوستان ۷ ، پلاک ۱۲ ، طبقه ۴ ( شماره تماس ۲۲۵۶۵۱۴۹ و ۲۲۵۸۲۸۳۴ و وب‌ سایت ) . اگر غیر از مدرک تحصیلی ، ریزنمرات و توصیه نامه قصد ارسال مدارک دیگری را دارید می بایست همراه خود پاکت A3 برای قراردادن پاکتی که توسط امور بین الملل مهروموم می گردد و مدارک خود به همراه داشته باشید .

ریز نمرات شامل نمرات دروس‌ گذرانده شده در دوران تحصیل و دانشنامه همان مدرک تحصیلی‌ پایان دوره هست که برای دوستان دانشگاه آزادی هر ۲ مورد باید به تائید سازمان مرکزی واقع در تهران ، خیابان پاسداران ، نیستان ۹ برسد .

»»» جهت دانلود بخش نامه دریافت ریزنمرات دانشجویی از دانشگاه آزاد به اینجا مراجعه نمایید .

»» توجه توجه :

مدرک موقت قابل ترجمه رسمی نمی باشد و برای گرفتن پذیرش داشتن دانشنامه و یا نامه ای مبنی بر فارغ التحصیلی الزامی است . اما حالات خاصی نیز وجود دارد که به شرح ذیل است . برای دریافت ریز نمرات ، دانشجویان دانشگاه آزاد در یکی‌ از ۳ وضعیت زیر قرار دارند :

  • ۱ . در حال تحصیل هستند و همه دروس را پاس نکرده اند :
  1. مبلغ قابل پرداخت به حساب زبرجد دانشگاه : ۵۵۰۰ تومان
  2. محلی که باید درخواست ریز نمره بدهند : بخش آموزش واحد دانشگاهی‌
  3. محتویات ریز نمره : کلیه دروسی که دانشجو گذرانده است ، بدون ذکر دروس افتاده و حذف شده و بدون معدل .
  • ۲ . همه دروس را پاس کرده اند ولی‌ هنوز درخواست فراغت از تحصیل نداده اند و از نظر دانشگاه هنوز دانشجو محسوب می شوند :

این مورد هم دقیقا مثل مورد اول است با این تفاوت که همه نمرات دوره تحصیلی‌ در آن ذکر شده است ، اما معدل و دروس حذف شده و افتاده ذکر نشده است . البته برای کسانی‌ که برای دریافت ریز نمرات عجله دارند وضعیت دوم بهترین گزینه است ، زیرا تمام نمرات داخل آن ذکر شده ولی‌ اگر از وضعیت سوم بخواهید اقدام کنید باید ۳ الی‌ ۶ ماه برای دریافت دانشنامه منتظر بمانید و بعد درخواست ریز نمره بدهید که ممکن است برای بعضی‌ جاها دیر باشد .

  • ۳ .فارغ التحصیل شده اند و تمام فرم های مربوط به فارغ التحصیلی‌ را تکمیل کرده اند :
  1. مبلغ قابل پرداخت به حساب زبرجد دانشگاه : ۵۵۰۰ تومان
  2. محلی که باید درخواست ریز نمره بدهند : بخش امور فارغ التحصیلان واحد دانشگاهی‌
  3. محتویات ریز نمره : کلیه‌ دروسی که دانشجو گذرانده با ذکر دروس افتاده و حذف شده و با ذکر معدل .

هر کدام از وضعیت‌های فوق را که داشته باشید بعد از دریافت ریز نمره و گرفتن امضاهای لازم ، بسته به واحد دانشگاهی‌ ۲ روش برای رسمی‌ و قابل ترجمه کردن ریز نمرات وجود دارد :

  • ۱ . بعضی‌ از دانشگاه‌ها ریز نمره را داخل پاکت مهر و موم قرار می دهند و برای مراجعه به سازمان مرکزی و گرفتن تأییدات لازم تحویل دانشجو می دهند که چند ساعت تا ۱ روز بیشتر طول نمی‌کش د.
  • ۲ . بعضی‌ از واحد‌های دانشگاهی‌ ریز نمرات را تحویل دانشجو نمی دهند و خودشان به سازمان مرکزی ارسال می‌کنن و بعد از تأئید شدن به واحد دانشگاهی‌ برگشت داده می‌شود و دانشجو از همان قسمتی‌ که درخواست ریز نمره داده است ( آموزش و یا فارغ التحصیلان ) آن را دریافت می‌کند . این پروسه بسته به پیگیری‌ها و شهر واحد دانشگاهی‌ و … تقریبا ۲۰ الی‌ ۴۰ روز طول می کشد .

البته بعضی‌ دانشگاه‌ها هم هر ۲ روش را دارند و دانشجو می تواند هر کدام از ۲ روش را انتخاب کند . شما برای هر تعداد دانشگاهی‌ که بخواهید اپلای‌ کنید فقط یک ریز نمره به شما می دهند و بعد از تاییدات باید به دارالترجمه بگویید که از روش هر تعداد نسخه که لازم است را برایتان ترجمه کنند . برای قابل ترجمه شدن ریز نمرات این امضأ و تاییدات لازم است ، و برای دانشنامه اگر اخیرا گرفته باشید که هولوگرام دارد و قابل ترجمه است و اگر قبلا گرفته باشید باید مثل ریز نمرات به سازمان مرکزی ارسال شود و یک امضای دیگر بخورد تا قابل ترجمه شود .

»»» جهت اطلاع از جزئیات مراحل اقدام دریافت مدارک از دانشگاه آزاد به اینجا مراجعه نمایید .

»» نکته مهم ( ویژه آقایان ) :

برای آقایانی که مشکل خدمت دارند یکی‌ از ۴ حالت زیر اتفاق می افتد :

  1. دانشجوی درجه بالاتر باشید ( دانشجوی ارشد که دانشنامه لیسانس را می خواهد ) : یک برگه اشتغال به تحصیل که در آن شماره معافیت تحصیلی ذکر شده باشد را تحویل شما می دهند .
  2. فارغ التحصیل شده باشید و مشمول : برگ سبز باید داشته باشید .
  3. در حین خدمت باشید : یک گواهی اشتغال به خدمت که در آن شرایط و وضعیت خدمت مشخص باشد ( ارگان و درجه و … ) .
  4. سربازی رفته باشید : کارت پایان خدمت و کپی لازم دارید .

+ تبصره : اگه پذیرش گرفته باشید ، معافیت تحصیلی می گیرید که از روش اول باید اقدام کنید .

» تلفن دبیر خانه سازمان مرکزی : ۰۲۱-۲۲۵۹۸۶۰۷-۹

» تلفن فارغ التحصیلان سازمان مرکزی : ۰۲۱-۲۲۷۶۹۷۸۸ و ۵

روند دریافت ریزنمرات دانشجویان مشمول دانشگاه آزاد :

+ نحوه دریافت مدارک تحصیلی دانشجویان مشمول از دانشگاه آزاد تحت شرایط زیر بدین گونه می باشد :

۱ . زمان دادن آخرین امتحان : دوم مرداد ۹۱

۲ . وضعیت تصویه حساب : انجام شده ( اگر تصویه حساب بکنید دیگه نمی شود ماده ۴۷ را استفاده نمایید )

۳ . وضعیت خدمت : مشمول ( الان توی ۱ سال مشمولین می باشد )

+ توضیحات زیر در مورد نحوه گرفتن و تایید کردن مدارک بر حسب نوع مدرک می باشد :

ریز نمرات دانشجویی ( فرم شماره ۳ )

دانشگاه آزاد ریز نمرات نهایی را به هیچ وجه به افراد مشمول نمی دهد . ریز نمرات را قبل از اینکه فارغ التحصیل شوید سعی کنین دریافت نمایید . این نوع ریزنمرات بسته به دانشگاه معروف است به ریز نمرات کار و در واحدهای دیگر معروف است به فرم شماره ۳ . این ریز نمرات چندین صفحه هست که در پایین و بالای آن مکان ۳ ت امضا وجود دارد .

اگر عجله دارید : پس از دریافت امضا ها و مهر های مربوطه باید ببرید تهران ساختمان مرکزی ( پاسداران نیستان ۹ ) و خواهید گفت میخواهم این ریز نمرات قبل ار فارغ التحصیلی را تایید کنم که پس از آن اقدامات لازم صورت خواهد گرفت . اگر عجله ندارید و شهرستان هستید : از دبیر خانه واحدتان بخواهید تا خودشان به تهران برای تایید ارسال کنند و یک نامه با شماره برای پیگیری به شما ارائه دهند . ( البته بسته به دانشگاه این روند توسط خود دانشگاه اکثرا صورت می گیرد ) .

+ اگر برای تایید شخصا به تهران رفتید نکات زیر را مد نظر داشته باشید :

» تذکر مهم ۱ : به هیج عنوان از تعداد واحد های مانده صحبت ننمایید در صورت پرسش می توانید بگویید زیاد مانده است .

» تذکر مهم ۲ : به هیچ عنوان از استفاده و یا عدم استفاده از ماده دستور ۴۷ صحبت ننمایید .

» تذکر مهم ۳ : اکیدا توصیه می شود از دربان ساختمان پرسیده شود که چند نفر باید مدارک رو امضا نمایند . اصلا مهم نیست که چه کسی مدارک را امضا کند . این مهم است که دبیر خانه همان جا حاضر بشود با آن امضا و مهر مدارک را مهر یزند ( این مهر دقیقا شکل همان مهری است که واحد دانشگاهی خودمان بر روی مدارک می زند فقط اسم واحد دانشگاهی خودمان بر روی آن نخواهد بود ) .

ریز نمرات نهایی و دانشنامه :

این مدارک را در صورتی خواهند داد که شما پذیرش نهایی یا مشروط ( مشروط بر ارایه مدرک نهایی باشد ) داشته باشید . البته لازم به ذکر است که با بردن ایمیل یا نامه پذیرش به واحد دانشگاهی خودتان باز هم دانشگاه از ارائه مدارک ممانعت خواهد کرد و باید پروسه ی امور نظام وظیفه و وزارت علوم را انجام دهید تا امکان دریافت مدارک از دانشگاه وجود داشته باشد .

عمده دلیل مهم مبنی بر عدم ارائه مدارک توسط دانشگاه به شما این است که باید شماره نامه ای را که از نظام وظیفه دریافت خواهید نمود را زمان تحویل مدارک وارد کامپیوتر و پرونده شما بکنند تا امکان خارج نمودن مدارک از بخش بایگانی دانشگاه باشد .

دیگر هیچ راهه دیگری امکان پذیر نخواهد بود من جمله مراجعه به ساختمان مرکزی دانشگاه آزاد جهت بیان مشکل . چرا که تنها پاسخی که دریافت خواهیم کرد این خواهد بود : تنها کمکی که میتونیم بکنیم اینه که پذیرش مشروط را بیارید ( که البته این قانون قبلا هم بوده است متعلق به زمان حال نیست ) .

نحوه کوتاه نمودن پروسه صدور دانشنامه دانشگاه آزاد :

زمانی که پذیرش را دریافت کردید و کارهای مرتبط با نظام وظیفه و وزارت علوم را انجام دادید نامه ای از نظام وظیفه دریافت خواهید کرد که باید ببرید به امور فارغ التحصیلان دانشگاه خودتان ، دانشگاه ، شماره نامه را در کامپیوتر و پرونده وارد می کند و یک نامه با ای مضمون که برای این آقا ” در دست داشتن مدارک دانشنامه و ریز نمرات بلا مانع است ” .

وقتی این نامه را گرفتید شما می توانید برید تهران و اگه هنوز درزمان ۶ ماهه صدور مدرک باشد خودتان نشریف ببرید و دستی دریافت نمایید و پروسه بسیار هیجان انگیز از این اتاق به اون اتاق را خودتان مشتافانه انجام دهید .

لازم به ذکر است که گواهی موقت گرفتن و یا نگرفتنش فرق چندانی ندارد آز آنجایی که اولین بندش نوشته شده است : قابل ترجمه نمی باشد گرچه گواهی موقت هم عین دانشنامه باید پذیرش داشته باشید و کارهای نامه معافیت تحصیلی از نظام وظیفه را انجام داده باشید تا امکان دریافت وجود داشته باشد .

[/tab]

[tab title=”آزادسازی مدارک”]

دانلود دستورالعمل جامع ایفای تعهد آموزش

هر دانشجویی که از آموزش رایگان در طول تحصیل بهره مند شده باشد ، در روز ثبت نام در دانشگاه ، تعهدی مبنی بر کار در ایران به میزان متناسب با زمان آموزش رایگان امضا کرده است .

راه اصلی این تعهد برای دانشجویان منطقه ۱ ، شش ماه کار به ازای هر ترم و برای دانشجویان منطقه ۲ ، به ازای هر ترم یکسال کار در داخل کشور می باشد . بدون انجام این تعهد یا باطل کردن آن امکان دریافت ریز نمرات رسمی و اصل دانشنامه وجود ندارد .

»» سه راه برای این رسیدن به این هدف وجود دارد :

  • ۱ . انجام کار در ایران به میزان متناسب با زمان بهره مندی از آموزش رایگان ( راه اصلی )
  • ۲ . پرداخت هزینه آموزش رایگان ( خرید مدرک )
  • ۳ . دادن درخواست کاریابی ؛ در صورتی که پس از شش ماه از ارائه درخواست ، کار پیدا نشود ، این تعهد لغو می شود .

انجام کار در ایران :

انجام کار در ایران به شرطی مورد تایید است که همزمان با دوره دانشجویی نباشد ( مثلا اگر طی دوره کارشناسی ارشد خود مشفول به کار تمام وقت بوده اید، نمی‌توانید از آن برای لغو تعهد رایگان دوره کارشناسی خود استفاده کنید ( بخشنامه مورخ اردبهشت ۱۳۹۰ ) .

 انجام سربازی جزو سابقه کار حساب می شود .

تذکر ۱ : هنگام محاسبه سنوات کاری برای ازاد کردن مدرک ، ارائه سابقه بیمه لازم نیست . کار انجام گرفته می تواند در موسسات دولتی و یا خصوصی انجام گرفته شده باشد . ( هر چند برخی از دانشگاه ها ممکن است یک یا چند مدرک زیر را علاوه بر گواهی اشتغال به کار تمام وقت + تاریخ شروع و پایان خدمت را درخواست کنند : کپی روزنامه رسمی شرکت ، کپی سابقه / دفترچه بیمه ، کپی فیش حقوقی ) .

تذکر ۲ : بر اساس بخشنامه اخیر وزارت علوم ، برای درخواست های خرید تعهد آموزش رایگان که بعد از اردیبهشت ۱۳۹۰ مورد برررسی قرار می‌گیرند ، کار همزمان با تحصیل در مقطع بالاتر برای لغو تعهد رایگان قابل قبول نیست .

مثلا اگر در شهریور ۱۳۸۶ دوره کارشناسی خود را به پابان رسانده اید و در مهر همان سال کارشناسی ارشد خود را شروع و در شهریور ۱۳۸۸ فارغ التحصیل شده اید ، هر گونه سابقه کار تمام وقت قبل از شهریور ۱۳۸۸ برای لغو تعهد آموزش رایگان شما چه در مقطع کارشناسی و چه در مقطع کارشناسی ارشد، غیر قابل استفاده است .

[/tab]

[/tabs]

دیدگاه کاربران
  • ازاده 26 سپتامبر 2019

    با سلام و احترام
    بنده مدرک ارشد رئ در تاریخ 95/10 گرفتم . و در 97/7 در مقطع دکتری روزانه شروع به تحصیل کردم. آیا می توانم مدرک آرشدم را ازاد کنم ؟ و موسسه کاریابی پیدا می شود که تاریخ گذاشتن مدرکم در انجا را در سالی که من دانشجو نبودم بنویسد؟
    با تشکر

    • ghasem hashemi 26 سپتامبر 2019

      سلام
      شاید این کار رو انجام بدن ولی هیچ اهمیتی نداره چون در نهایت وزارت علوم باید تائید کنه نه کاریابی و اونا اطلاعات کامل شما رو دارن

  • پویا 26 سپتامبر 2019

    با عرض سلام
    بنده تاریخ ۳۰ بهمن ۹۷ دفاع ارشد رو‌انجام دادم اصلا یادم نبود ۶ ماه فرصت دارم متاسفانه الان ۷ ماه از دفاعم گذشته، به نظرتون هیچ راهی یا تبصره ای وجود نداره برای اقدام کردن؟ ممنون میشم جواب بدین

      • پویا 27 سپتامبر 2019

        چطوری میتونیم دورش بزنیم؟ تو ایران هیچ کاری نشد نداره فقط باید راهشو بلد باشی بعدی میدونم راه در رو نداشته باشه

        • ghasem hashemi 27 سپتامبر 2019

          اگر خدمت رفتی میتونی تخفیف بگیری زمان خدمتتو

          • پویا 27 سپتامبر 2019

            نه متاسفانه دوران ارشد معاف شدم از سربازی و نوعشم کفالت بود. خدایی ظلمه ۱۰ میلیون از کجا بیارم اخه بدم بخاطر ۱ ماه

          • ghasem hashemi 27 سپتامبر 2019

            برو چند تا کاریابی پیگیری باش
            شاید یه راهی جلو پات گذاشتن

  • پویا 28 سپتامبر 2019

    ببخشید میتونین راهنمایی کنین که چند برابر مدت تحصیل در صورت قبولی مهندسی برق منطقه ۲ تعهد به خدمت داریم؟ دو برابر یا برابر با مدت تحصیل؟

    • محسن 2 اکتبر 2019

      ببخشید من درست متوجه نشدم
      توی مدت شش ماهه بعد از پایان خدمت باید برسم کاریابی که بعد از شش ماه موندن تو کاریابی، جمعا یک سال از پایان خدمت گذشته باشه؟درسته؟

  • امیر 3 اکتبر 2019

    با سلام
    من سال 90 در مقطع لیسانس (روزانه) از یک دانشگاه دولتی فارغ التحصیل شدم و در این مدت بیمه‌ای برام رد نشده. الان میخام مدرکم رو آزاد کنم. آیا کاریابی می‌تونه مشکلم رو حل کنه؟ در غیر این صورت، هزینه‌ی آزادسازی مدرکم تقریبا چقدر میشه (من از منطقه 3 قبول شده بودم)
    با تشکر.

    • همیار ادمین 4 اکتبر 2019

      سلام
      شرایط 6 ماه بعد فارغ التحصیلی رو شما گذروندید و نمیتونید با اداره کار مدرکتون رو آزاد کنید
      هزینه دقیقا مطابق سال ورودیتون در جدول هست و میتونید حساب کنید

  • رز 6 اکتبر 2019

    سلام ببخشید من بهمن 97 دفاع کردم اما تیر 98 رفتم برای تسویه. و الان مدرک موقتم رو گرفتم از دانشگاه میتونم بذارم کاریابی و آزاد کنم مدرکم رو.لطفا راهنمایی کنید

    • همیار ادمین 7 اکتبر 2019

      سلام
      متاسفانه 6 ماه از زمان دفاع شما حساب میشه و طبق قانون اداره کاریابی نمیتونید مدرک رو آزاد کنید

  • من 8 اکتبر 2019

    سلام
    مهلت شش ماهه از تاریخ اتمام تحصیل محاسبه میشه یا از تاریخ صدور گواهی موقت؟؟ برای من بین این دو تا تاریخ یک و نیم سال فاصله هست

    • همیار ادمین 8 اکتبر 2019

      سلام
      از زمان دفاع یا همون تاریخی که در مدرکتون زده شده (که همون تاریخ دفاع هست)
      برای آقایونی که خدمت دارند هم از زمان ترخیص از خدمتشون

  • احسان 11 اکتبر 2019

    سلام من مدرک کارشناسی رو 95 گرفتم سال بعدش رفتم خدمت.الان 5 ماهه سربازیم تموم شده و ارشد هم قبول شدم….میتونم اقدام کنم برای عدم کاریابی؟

    • همیار ادمین 12 اکتبر 2019

      سلام
      اگر ارشدتون شروع شد نمیتونید با کاریابی اقدام کنید
      یعنی بعد ارشد باید اقدام کنید
      اگر ارشد ثبت نام نکردید یک ماه مهلت دارید که اقدام کنید

      • اتتنی 6 نوامبر 2019

        یکماه مهلت دارن ثبت نام کنن ولی ۶-۷ ماه که یکسالشون تموم شه ازاد میشه

      • دانشجو 29 فوریه 2020

        سلام. اگر ارشد شبانه باشد چطور؟ باز هم امکان ازادسازی مدرک کارشناسی روزانه هست؟

  • احسان 11 اکتبر 2019

    سلام.آیا امکان لغو تعهد آموزش رایگان در دوره کارشناسی هنگام تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد وجود دارد؟(به صورت عدم کاریابی) و اینکه اگه نشد آیا امکان آزاد کردن مدرک دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به صورت همزمان امکان پذیر است؟

    • همیار ادمین 12 اکتبر 2019

      سلام
      وقتی در حال تحصیل در ارشد هستید شما بیکار به حساب نمیایید که بخوایید با عدم کاریابی اقدام کنید.

  • آرزو 17 اکتبر 2019

    سلام خسته نباشید . من ورودی 92 بودم رشته نرم افزار کاردانیمو تو دانشگاه سراسری روزانه خوندم بعد برای اینکه برم کارشناسی گواهی موقت گرفتم حالا میخوام اصل مدرک کاردانیمو بگیرم اینم لغو تعهد میخواد؟ حتی برای کاردانی؟
    اگه من دوسال سابقه کارداشته باشم بازم باید هزینه پرداخت کنم یا لازم نیست؟

  • سروش 20 اکتبر 2019

    سلام
    وقت بخیر
    من برای ادامه تحصیل در خارج کشور میخوام مدرکم رو از دانشگاه ازاد کنم. دانشگاه علوم پزشکی کرمان تحصیل کردم و رشته ام طرح اجباری نداره. سربازی نرفتم و کارت پایان خدمت ندارم. دانشگاه تاکید میکنه که باید کارت پایان خدمت داشته باشم. طبق قانون برای آزاد کردن مدرک از دانشگاه به اپلای از دانشگاه خارج کشور نیاز دارم. اما برای گرفتن اپلای باید مدرکم و ریزنمراتم رو ترجمه کنم. الان نمیدونم باید چه کار کنم.
    لطفا راهنمایی کنید.

    • همیار ادمین 20 اکتبر 2019

      سلام
      وقت شما بخیر
      برای ازاد سازی موقت باید سند تعهد در دفترخونه بابت تعهد خدمت و مدرک همراه با دو ضامن معتبر امضا کنید و سپس مدارک به طور موقت برای ترجمه به شما میدن.

  • بهنام 30 اکتبر 2019

    سلام
    وقت بخیر
    من لیسانس روزانه بودم و ارشد شبانه و بعد از ارشدم اقدام کردم برای کاریابی و یه ذره موضوع مبهم بود برای کاریابی که بعد از مراجعه به وزارت کار این نکته تایید شد که با من مثل ارشد روزانه برخورد بشه. بعد از گذشت 6 ماه و یکسال من حالا مدارکم را در سایت سجاد آپلود کردم تا روال جلو بره ولی تو یه مرحله متوقف شد و اونجایی بود که دانشگاه لیسنس من تایید کرد مدرک من رو و وزارت علوم تایید نکرد به دلیل ارشد شبانه.
    من مفاد قوانیین رو که گذاشته بودید رو هم خوندم که هیچ ماده ای با این وضعیت من برای کاریابی مغایر نبود.
    شما نظرتون چیه؟ و به مورد مشابه برخورد کردید تا به حال؟

    • همیار ادمین 30 اکتبر 2019

      سلام
      بهتره به آموزش دانشگاه تون مراجعه کنید دلیل اصلی رو خود وزارت علوم برای اونا میفرسته.

  • فاطیما 3 نوامبر 2019

    سلام. روزبخیر، کسی که کارشناسی ورودی سال ۹۰، ارشد ۹۳ و دکتری ورودی ۹۵ باشه و بعد در دوره دکتری بورسیه هییت علمی شده باشه چجوری میتونه مدرک هاش رو ازاد کنه؟؟ حتما باید بخره؟؟ بعد از پایان تعهد دکتراش نمیتونم ارشد و کارشناسی رو هم رایگان آزاد کنه؟؟؟

  • Ali 4 نوامبر 2019

    سلام خسته نباشيد
    من رشته كادرانى سلامت دهان و دندان خوندم و اسفند ٩٧ فارغ التحصيل هم شدم.
    به علت اينكه طرح ١ سالمون توسط وزارت كنسل شد احتمال كنسل شدن تعهد ٦ سالمون هم هست.
    ميخاهم بدونم ميتونم مدارك و ريز نمراتمو بگيرم چون براى اپلاي كردن بهشون نياز دارم
    يا بخرم مداركمو هزينشو نميدونم

  • علی 6 نوامبر 2019

    نویسنده‌ی عزیز
    از تاریخ فارغ التحصیلی دانشجو باید یکسال تمام بگذره تا آزاد بشه، شما اول مهر فارغ التحصیل بشی، کاریابی هم بذاری، شش ماه بعد خبری نیست، چون باید حتما یکسال بگذره و اول مهر بعد میتونی درجا ازاد کنی.
    امکان نداره ۶ماه بعد فارغ الاتحصیلی، یکسال درسته.

    • همیار ادمین 8 نوامبر 2019

      سلام
      بله درسته
      ممنون از اینکه مطرح کردید
      این موضوع چند بار بالا مطرح شده

  • نیلوفر 7 دسامبر 2019

    سلام ممنون از شما بابت وقتی که میذارید.
    عذر میخوام من ورودی سال ۹۰ هستم . الان هزینه آزاد کردن مدرک کارشناسی من حدود ۶ میلیون میشه یا حدود ۱۴ میلیون؟ من متوجه نشدم فقط تعداد نیم سالهای تحصیلی رو باید حساب کنم یا تعداد واحد ها هم هستن؟؟؟؟ با توجه به اینکه سهمیه قبولی من منطقه سه بود آیا مبلغ دو برابر میشه؟؟

    • همیار ادمین 8 دسامبر 2019

      سلام تعداد نیم سال ها هم باید حساب بشه. فکر کنم حدود ۱۴ درست باشه چون برای قبل ۸۹ مبلغ پایین بود. شما باید سه برابر هزینه بپردازید چون منطقه ۳ بودید

  • نازنین 7 دسامبر 2019

    سلام ببخشید من ترم اخر پزشکی عمومی دولتی خرم ابادم
    میخواستم ببینم چقدباید پول بدم براازادسازی مدرک؟واینکه چقدطول میکشه تابرم اون ور؟برالمان

    • همیار ادمین 8 دسامبر 2019

      سابقه بیمه رو می تونید برای مقاطعی حساب کنید که پس از اون کار کردید

  • پرتو 10 دسامبر 2019

    سلام من پزشکی میخونم میخوام ببینم امکان ازادسازی مدرک بدون گذروندن طرح هست؟ و اگه هست هزینه اش چه طوریه

    • همیار ادمین 12 دسامبر 2019

      سلام
      برای رشته های پزشکی علاوه بر گذراندن طرح امکان خرید نیز وجود نداره تنها سه چهار رشته پزشکی هستند که بهشون اجازه خرید دادن

  • شهناز 14 دسامبر 2019

    با سلام من ورودی 88 مهندسی هستم هزینه آزاد کردن مدرکم چقدر هست؟

  • مریم کاف 20 دسامبر 2019

    سلام
    من تاریخ گواهی موقت کارشناسیم شهریور ۹۳ هست و تاریخ فراغت از تحصیلم مهر ۹۱. بعد ازون شهریور ۹۶ ارشدم رو تموم کردم و سه ماه بعدش هم گواهی موقت ارشدم رو گرفتم. حالا میخوام ببینم میتونم برای آزادسازی هر دوش از طریق کاریابی اقدام کنم ؟ ک هزینه ای ندم. ممنون میشم جواب بدید. من از خیلیا پرسیدم ک نتونستن کمکم کنن و الان معلقم.

    • همیار ادمین 23 دسامبر 2019

      سلام
      بله در صورتی که وقفه نداشته باشید بین دو مقطع می تونید هر دو را ازاد کنید

    • محمد 25 دسامبر 2019

      سلام. من سال 91 تا 93 در مقطع فوق لیسانس رشته علوم پایه دانشگاه روزانه زاهدان تحصیل کردم، و قبل از اینکه فوق لیسانس ام رو بخونم 5 ماه خدمت سربازی رفته بودم و بعد از اتمام فوق لیسانس ام 16 ماه خدمت سربازی رفتم. و تو سال 95 تقریبا 8 ماه بیمه برام رد شده است. الان تو سامانه سجاد درخواست آزاد سازی مدرک فوق لیسانس ام رو دادم هزینه ای که برای من در آوردند 11 میلیون تومان است، میخواستم بدونم چرا خدمت سربازی گذرانده شده رو از این مبلغ کم نکردن. ممنونم میشم منو راهنمایی بفرمایین.

      • محمد 28 ژانویه 2020

        سلام. من سال ۹۱ تا ۹۳ در مقطع فوق لیسانس رشته علوم پایه دانشگاه روزانه زاهدان تحصیل کردم، و قبل از اینکه فوق لیسانس ام رو بخونم ۵ ماه خدمت سربازی رفته بودم و بعد از اتمام فوق لیسانس ام ۱۶ ماه خدمت سربازی رفتم. و تو سال ۹۵ تقریبا ۸ ماه بیمه برام رد شده است. الان تو سامانه سجاد درخواست آزاد سازی مدرک فوق لیسانس ام رو دادم هزینه ای که برای من در آوردند ۱۱ میلیون تومان است، میخواستم بدونم چرا خدمت سربازی گذرانده شده رو از این مبلغ کم نکردن. ممنونم میشم منو راهنمایی بفرمایین.

        • همیار ادمین 30 ژانویه 2020

          سلام
          با امور دانشجویان مرکزی تماس بگیرید و بپرسید.

  • مریم کاف 20 دسامبر 2019

    سلام
    ببخشید اگه مدرک ارشدم رو از طریق کاریابی آزاد کنم ، اونا موقع آزاد سازیش ،دانشنامه اصلی دوره کارشناسیم هم از من میخوان ؟

    • همیار ادمین 23 دسامبر 2019

      سلام
      بله باید دانشنامه مقاطع قبل در سامانه سجاد بارگزاری بشه

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *