0

ادامه تحصیل در آلمان | تحصیل رایگان در آلمان | تحصیل در کشور آلمان

3.4/5 - (5 امتیاز)

انواع ساختارهای آموزشی در آلمان:

۱- دانشگاه و ادامه تحصیل در آلمان

دانشگاه معمولاً محلّی است برای فراگیری روش‌های علمی و دانش نظری. به عنوان رشته‌های معمولِ (کلاسیک) دانشگاهی، می‌توان از رشته‌هایی مانند پزشکی، حقوق، علوم انسانی، علوم طبیعی و اقتصادی و تربیت معلّم نام‌برد.
در دانشگاه‌ها آموزش و پژوهش با یکدیگر آمیخته‌اند و رابطه‌ی تنگاتنگی با هم دارند. دانشگاه مکانی برای آموزش و تحقیقات بنیادی و کاربردی است. دانشجویان دانشگاه‌ها آزادند تا برنامه‌‌ی درسی خود در هر نیمسال تحصیلی را شخصاً انتخاب کنند و حتّی استادان خود را آزادانه برگزینند.

امّا چهارچوب کلّی هر رشته‌ی تحصیلی، در آیین‌نامه‌ی تحصیلی رشته‌ی مربوطه (Studienordnung) تا حدّی مشخّص شده‌ است. تحصیل‌ دانشگاهی را نمی‌توان با آموزش حرفه‌ای برابر دانست. دانشگاه‌ها در پایان تحصیل، به دانش‌آموختگان، مدارج دیپلم، مَگیستِر(Magister) وهمین‌طور دکترا اعطاء می‌کنند. به‌زودی تقریباً در تمام دانشگاه‌های آلمان، دوره‌های تحصیلی با مدرک‌های برابر با استانداردهای بین‌المللی، Bachelor و Masterعرضه خواهد شد.

پیشنهاد مطالعه: هزینه و تحصیل در آلمان

**********************************

۲- مراکز آموزش عالی حرفه‌ای “فاخ هُخ‌شوله” (Fachhochschule) در آلمان

کسی که در کنار آموزش دانشگاهی (آکادمیک) به آموزش حرفه‌ای علاقه ‌دارد و تجربه‌ی عملی در دوران تحصیل برایشان مهم‌تر از دانش محض به تنهایی است، بهتر است که در مراکز آموزش عالی حرفه‌ای (Fachhochschule) آلمان تحصیل کند. این مراکز، تقریبا شبیه دانشگاههای جامع علمی و کاربردی در ایران است. محتوای درسی در رشته‌های این‌گونه مراکز آموزش عالی، به تناسب نیازهای حرفه‌ای تعیین شده‌اند. برخلاف دانشگاه‌های آلمان، برنامه‌ی درسی در این گونه مراکز از پیش تعیین شده‌است. از ویژگی‌های این مراکز:

– برنامه‌ی منسجم درسی از آغاز تا پایان تحصیل
– تدوین محتوای درسی رشته‌های گوناکون به تناسب نیازهای حرفه‌ای
– دوره‌ی تحصیل کوتاه‌تر در مقایسه با دانشگاه
– تحقیقات با توجّه به نیاز در زمینه‌های کاربردی

کادر آموزشی این گونه‌ مراکز معمولاً نیروهای با تجربه‌ و پر سابقه‌ در حرفه‌ی موردنظرند و برخی از آنان مدیرانی هستند که به نیازهای بازار کار در رشته‌ی موردنظر به‌خوبی آگاهند. دانش‌آموختگان این مراکز بعد از پایان تحصیل، شانس بسیار خوبی برای یافتن شغلی در رشته‌ی خود دارند. مدرک تحصیلی ارائه‌شده به دانش‌آموختگان مراکز عالی آموزش عالی حرفه‌ای ، دیپلم می‌باشد.

پیشنهاد مطالعه: کمک هزینه تحصیلی دانشگاه لایپزیگ آلمان

**********************************

۳- مدارس عالی هنر و موسیقی آلمان

پنجاه و شش مدرسه‌ی عالی هنر و موسیقی، دانشجویان با استعداد را در حرفه‌های هنری آموزش می‌دهند. متقاضیان تحصیل در مدارس عالی هنر می‌باید نمونه‌ای از کارهای خود را به مرکز مورد نظر ارسال کنند. معمولاً پس از آن در آزمونی حضوری، با انجام تکلیف‌هایی گوناگون، توانایی‌های متقاضیان در رشته‌های انتخابی سنجیده می‌شود. در برخی موارد متقاضیان می‌توانند بدون داشتن مدرک دیپلم دبیرستان، در مراکز آموزش عالی هنر به تحصیل بپردازند.

در مورد شرایط دریافت پذیرش و تعداد نمونه‌های کاری که متقاضی برای دریافت پذیرش می‌باید ارائه دهد، می‌توان با مدرسه‌ی عالی هنر مربوطه تماس گرفت. نقّاشی، گرافیک، پیکر تراشی، طرّاحی (Design und Gestaltung) و تربیّت معلّم در هنرهای تجسّمی، نمونه‌هایی از رشته‌های تحصیلی در این مدارس‌اند. به‌عنوان دیگر رشته‌های مهمّ این مدارس، می‌توان از معماری، مرمّت آثار تاریخی، سفالگری نام‌برد.

پیشنهاد مطالعه: پرداخت اپلیکیشن فی

دیپلم، مدرک نهایی است که معمولاً هنرجو از این مراکز دریافت می‌کند. مدارس عالی موسیقی معمولاً به آموزش هنرجو در رشته‌های زیر می‌پردازند:
آموزش آلات موسیقی، آموزش آواز، ساخت قطعات موسیقی، رهبری ارکستر.
برخی از این مدارس افزون بر این رشته‌ها، رشته‌هایی مانند موزیک کلیسا، جاز، کارگردانی موزیک تئاتر هم ارائه می‌دهند. در آزمون سنجش قابلیّت‌ها، توانایی‌های متقاضیان در زمینه‌های گوناگون در قالب امتحانات شفاهی، کتبی و عملی ارزیابی می‌شود.

حتما بخونید: بلو کارت آلمان (Blue Card)

**********************************

۴- رسانه‌های گروهی مدرن (Moderne Medien) آلمان

علاقه‌مندان به رشته‌های مرتبط با فیلم و تلویزیون، می‌توانند در مرکز آموزش عالی فیلم و تلویزیون مونیخ و همچنین در مرکز آموزش عالی “کُنراد وُلف” (Konrad Wolf) در پُتس دام- بابلزبرگ Potsdam-Babelsberg به تحصیل در رشته‌هایی مانند کارگردانی، فیلم‌برداری و مدیریّت تولید بپردازند.
نشانی دیگر، مرکز آموزش‌ عالی هنر برای رسانه‌های گروهی در کُلن است که به عنوان تنها مرکز آموزش عالی در زمینه‌ی رسانه‌های دیداری- شنیداری (Audiovisuell) در آلمان شناخته می‌شود. این مرکز با سابقه‌ی ده ساله‌ی خود در آموزش هنرجو، از اعتبار خاصّی در سطح بین‌المللی برخوردار است. متقاضیان تحصیل در رشته‌های این مراکز، پس از گذراندن یک‌سری آزمون‌های عملی و شفاهی پذیرفته می‌شوند.

مقاله مفید: ایرانیان بیش از دیگران باید منتظر روادید تحصیلی آلمان بمانند

**********************************

۵- مدارس آموزش عالی تربیّت معلم ( Pädagogische Hochschule) آلمان

این مراکز به اختصار “پِ ها” ( PH) نامیده می‌شوند. تنها مرکز آموزش عالی تربیت معلّم آلمان در ایالت بادن ووتنبرگ آلمان قرار دارد. در بقیّه‌ی ایالت‌ها دانشکده‌ای در دانشگاه‌ها به این رشته اختصاص داده شده‌است. در مراکز تربیت معلم ، مربیّان مدارس ابتدائی، کادر آموزشی برای مراکز آموزشی Real- und Hauptschule و مدارس ویژه معلولین و عقب افتادگان ذهنی آموزش داده می‌شوند
سیستم آموزشی در کشور آلمان در ایالت‌های گوناگون متفاوت است. امادر بیشتر ایالت‌ها بچه‌ها معمولاً از سن سه تا هفت سالگی به مراکز پیش‌دبستانی مانند کودکستان می‌روند. بعد از سپری شدن این دوره، تحصیلات دبستانی آغاز می‌گردد که در طی آن دانش‌آموزان معمولاً از سن ۵ تا ۱۲ سالگی، در زمینه‌ها‌ی زبان آلمانی، حساب و معمولاً یک زبان خارجی آموزش داده می‌شوند. پس از این مرحله، دانش‌آموزان به مدارس آموزش متوسّطه راه می‌یابند. گروهی از دانش‌آموزان معمولاً پس از پایان کلاس پنجم ویا هفتم در رئال شوله (Realschule) به ادامه‌ی تحصیل می‌پردازند. با پایان کلاس دهم، این دانش‌آموزان دوره‌ی متوسّطه‌ی تحصیلی را به پایان می‌رسانند.
هاپت‌شوله(Hauptschule) یکی دیگر از مراکز آموزش متوسّطه است که معمولاً از کلاس پنجم تا نهم و یا دهم به طول می‌انجامد. تمام دانش‌آموزانی که در هیچ‌کدام از مراکز آموزش‌متوسّطه‌ی تمام وقت آلمانی پذیرفته نشده‌اند، موظّف به نام‌نویسی در هاپت شوله‌ها هستند.
نوع دیگر از مدارس آموزش متوسّطه، گیمنازییوم (Gymnasium) نام دارد. تحصیل در این دبیرستانها در بیشتر ایالت‌ها با به پایان رساندن سال پنجم تحصیلات دبستانی آغاز شده و دوره‌ی آن معمولاً ۹ سال به طول میکشد و با پایان سال تحصیلی سیزدهم، دانش‌آموز موفّق به دریافت مدرک دیپلم می‌شود.

**********************************

۶- مراکز آموزش عالی وابسته به کلیسا در آلمان

در آلمان بیش از ۴۰ مرکز آموزش عالی وجود دارد که وابسته به کلیسای کاتولیک و یا پروتستان هستند. در مراکز آموزش عالی وابسته به کلیسای پروتستان، کشیش‌های زن و مرد وهمچنین معلّمان علوم دینی آموزش داده می‌شوند. در برخی از این مراکز رشته‌هایی مانند موزیک کلیسا، علوم اجتماعی و بهزیستی هم عرضه می‌شوند
آموزش کشیشان کاتولیک (Priester) در دانشکده‌‌ی الهیّات صورت می‌گیرد. فرقه‌های مذهبی گوناگون وابسته به کلیسای کاتولیک هم به سهم خود در دانشکده‌هایی ویژه‌ به آموزش نیروی تازه نفس در فرقه‌ی مذهبی مربوطه می‌پردازند.

**********************************

۷- مراکز آموزش عالی خصوصی در آلمان

چند سالی است که مؤسّسه‌های آموزش عالی خصوصی در آلمان بسیار رواج پیدا کرده‌اند. اگر قصد تحصیل در یکی از این مؤسّسه‌ها را دارید، باید به این نکته توجّه کنید که آیا مدرک مؤسّسه‌ی مورد نظر شما دارای رسمیّت و پذیرش دولتی‌ست یا خیر. مؤسّسه‌های آموزش عالی خصوصی که در فهرست به تصویب رسیده توسّط کنفرانس رئیسان دانشگاهی Hochschulrektorenkonferenz نیامده‌اند، فاقد رسمیّت دولتی هستند.


برخی مراکز آموزش عالی خصوصی از سوی سازمان‌ها و بنیادهای متعدّدی پشتیبانی مالی می‌شوند. به برخی هم کمک‌های دولتی تعلّق می‌گیرد. نکته‌ی مشترک همه‌ی این مراکز، پرداخت شهریه توسّط دانشجوست. این شهریه ممکن است از ۱۵۰۰۰ یورو برای کلّ تحصیل تا ۴۰۰۰ یورو در هر ترم تغییر کند. تعداد دانشجویان این رشته‌ها بسیار کمتر از مراکز دولتی است و آموزش و راهنمایی دانشجویان در چهارچوبی بسیار شخصی انجام می‌گیرد.

مراکز آموزش عالی خصوصی معمولاً دانشجویان خود را شخصاً انتخاب می‌کنند. برای پذیرفته‌شدن در یک چنین مؤسّسه‌ای معمولاً افزون بر میانگین نمرات بالا، قابلیّت‌های فردی و تعهّد کاری متقاضی بسیار مهم است. بسیاری از این مراکز همکاری تناتنگی با واحدهای اقتصادی دارند و به دانشجویان خود دوره‌های کارآموزی در خارج از آلمان هم ارائه می‌دهند.

حتما بخونید: مهاجرت تحصیلی

**********************************

۸- آموزشگاههای حرفه‌ای (Berufsakademie) در آلمان

در ایالت‌های بادن ووتنبرگ، زاکسن، تورینگن و برلین می‌توان به جای تحصیل در دانشگاه‌ها یا مراکز آموزش عالی حرفه‌ای، در آموزشگاه‌های حرفه‌ای (Berufsakademie) ، که به اختصار (BA) نامیده می‌شوند، به ادامه‌ی تحصیل پرداخت.
در آموزشگاه‌های حرفه‌ای به دانشجویان این امکان داده می‌شود که در رشته‌های علوم اقتصادی، علوم اجتماعی و رشته‌های فنّی به تحصیل بپردازند. شرط لازم برای تحصیل در این آموزشگاه‌ها داشتن مدرک دیپلم ( پایان تحصیلات دبیرستانی) یا مدرکی برابر با مدرک پایان تحصیلات دبیرستانی است به همراه ارائه‌ی یک قرارداد آموزشی با مرکزی آموزشی که طرف قرارداد آموزشگاه‌ حرفه‌ای مورد نظر است.


در آموزشگاه‌های حرفه‌ای، دانشجویان در طول ۶ نیمسال تحصیلی در چهارچوب یک سیستم آموزشی دوگانه به تحصیل می‌پردازند. سیستم دوگانه به این معناست که آموزش تئوری در این مراکز با آموزش عملی همراه است. در این مدارس برنامه‌ی درسی از پیش تعیین شده‌ای در اختیار دانشجو قرار می‌گیرد. در طول تحصیل به دانشجویان از سوی واحدهای اقتصادی که طرف قرارداد آموزشگاه‌های حرفه‌ای هستند، ماهیانه مبلغ ۵۰۰ یورو و یا بیشتر پرداخت میشود.

**********************************

۹- مدرک دیپلم دانشگاه در سه سال در آلمان

پس از سه‌سال تحصیل و آموزش علمی و عملی در آموزشگاه‌های حرفه‌ای، به دانش‌آموخته‌گان این مراکز مدرک “دیپلم BA” اعطا می‌شود. دیپلم این مرکز برابر و همپایه با مدرک دیپلم مراکز آموزش عالی حرفه‌ای (Fachhochschule) است. بسیاری از شرکت‌ها به دنبال جذب نیروی کار از میان دانش‌آموختگان BA هستند، زیرا که  این دانشجویان در کنار آموزش علمی دارای تجربه‌های عملی گران‌بهایی در طول تحصیل شده‌اند.

تقریباً ۹۰ درصد از دانش‌آموختگان این مراکز پس از پایان تحصیل به‌‌راحتی جذب بازار کار می‌شوند. بسیاری از واحدهای اقتصادی بر طبق تعرفه‌ای خود را موظّف کرده‌اند که دانش‌آموختگان BA را پس از پایان تحصیل به صورت قراردادی استخدام نمایند.
در برخی از آموزشگاه‌های  حرفه‌ای مانند آموزشگاه حرفه‌ای اشتوتگارت، رشته‌های بین‌المللی هم ارا‌ئه می‌شوند که برای دانشجویان خود امکان اقامت در مدارس خواهرخوانده در خارج از کشور را هم فراهم می‌کنند.

پیشنهاد مطالعه: تحصیل در روسیه

دیدگاه کاربران
  • محمد 11 ژانویه 2019

    سلام من دانشجوی سال اخر معماری با معدل حدود 17.5 وکاردانی با معدل 18.5 و32 سال سن دارم آیا شانس قبولی از دانشگاه های دولتی المان رو دارم.

    • ghasem hashemi 11 ژانویه 2019

      با سلام
      در صورتی که در سالهای غیر تحصیلی تان، سابقه پژوهش و کار مرتبط با بیمه داشته باشید، احتمال قبولی شما بالاتر میرود.
      ناگفته نماند، می بایست مدرک زبان آلمانی سی1 و برای برخی دانشگاه ها ب2 را تامین نمایید.

  • پوریا 11 ژانویه 2019

    با سلام و عرض خسته نباشید
    من دانش آموز رشته تجربی هستم و الانِ سال یازدهم ام و ۱۷سالم است
    معدله سال قبلم ۱۸ و معدل امسالم ۱۸/۸۰شده.
    حقیقتاً من نیاز به یه برنامه دقیق دارم که بدونم در چه صورت و با انجام چه کاری می تونم در رشته ی پزشکی در آلمان به صورت رایگان تحصیل‌ کنم؟
    می توان مدرک زبان المان رو از کالج یک ساله همان جا گرفت؟
    خواهشاً راهنماییم کنید که چه اقداماتی باید انجام بدم که تو این زمان مناسب به راحتی به تحصیل در این کشور بپردازم..

    • ghasem hashemi 11 ژانویه 2019

      با سلام
      شما می بایست مدرک ب2 زبان آلمانی را اخذ نمایید؛ همچنین قبولی در یکی از رشته های مرتبط با پزشکی در دانشگاه های دولتی

  • معصومه 11 ژانویه 2019

    سلام من دانشجوی ترم چهار رشته ی روانشناسی البته دانشگاه پیام نورهستم ومن معدلم همین الان بالای ۱۷هستش میتونم تا۱۸ببرمش میشه بپرسم میتونم بورسیه ی دانشگاه آلمان بشم واونجاواسه ارشد بخونم وزبانم همونجایادبگیرم؟

    • ghasem hashemi 11 ژانویه 2019

      با سلام
      شما می بایست زبان آلمانی را در کشوری غیر از آلمان فرا گیرید.سفارت آلمان بر اساس دوره آموزش زبان آلمانی، ویزا صادر نمی کند.
      همچنین در نظر داشته باشید تحصیل در آلمان رایگان می باشد و تامین هزینه های زندگی بر عهده شخص می باشد.

  • آیدین 11 ژانویه 2019

    سلام میخواستم بدونم منظور شما از تحصیل رایگان در مقطع کارشناسی در آلمان همان هزینه حدود 300 یورو در طول ترم هست؟؟
    و اینکه من با معدل 19/60 دیپلم و قبولی رشته ریاضی دانشگاه خوارزمی(دولتی)اجازه تحصیل رایگان در آلمان با همین هزینه 300 تا 500 یورو تو کارشناسی دارم؟البته الان دانشجو هستم و ایا باز میشه کارشناسی ریاضی رو دوباره تو المان خوند؟یعنی مدرک لیسانس ایران رو اصلا نادیده گرفت؟

    • ghasem hashemi 11 ژانویه 2019

      با سلام
      قطعا هزینه های اندکی در طول ترم از دانشجویان گرفته می شود که این مبالغ در قبال تحصیل دانشجو در یک دانشگاه قابل اغماض است.
      شما در صورت دارا بودن شرایط پیش نیاز دانشگاه های آلمان می توانید برای تحصیل مجدد کارشناسی، اقدام نمایید و از ادامه تحصیل در ایران، بسته به نوع هدف تحصیلی و تصمیم خود، صرف نظر نمایید.

  • امیر رضا 11 ژانویه 2019

    سلام خسته نباشید.من در حال حاضر کنکوری ام.دیپلم ریاضی فیزیک دارم با معدل 18.5
    آیا امکان تحصیل در آکادمی های آموزشی هنر و موسیقی در آلمان برا من وجود داره؟
    هزینه اش چجوریه؟

    و اینکه آیا رتبه در مسابقات برنامه نویسی شانس پذیرش رو در دانشگاه های آلمان بالا میبره؟
    ممنون

    • ghasem hashemi 11 ژانویه 2019

      با سلام
      برای اخذ پذیرش در دانشگاه های آلمان، می بایست مدرک ب2 و یا ب1 زبان آلمانی داشته باشید.
      همچنین معدل دیپلم و پیش دانشگاهی بالا و قبولی در دانشگاه دولتی در رشته مرتبط با رشته هدف، مورد نیاز است.
      همچنین، سفارت آلمان در بحث صدور ویزا بسیار سختگیر است و می بایست بدانید که در زمان مصاحبه چه جهت گیری فکری در صحبت هایتان داشته باشید و در صورتی که کارشناس سفارت، کمترین احتمال اقدام غیر قانونی در بحث اقامت در کشورشان را در شما متصور شود، قطعا ریجکت خواهید شد.بر این اساس، حتی درخواست ویزا برای شرکت در دوره زبان آلمانی در آلمان را هم ریجکت می کنند.
      پیشنهاد می شود برای بهتر انجام شدن روند برنامه ریزی و اجرای راه انتخابی خود، با مشاوران حقوقی مهاجرتی در ارتباط باشید.

  • رضاصالحی 11 ژانویه 2019

    باسلام
    بنده فعلا دانشجوی ترم 5 دانشگاه پیام نور هستم و معدلم پایین است حدود15 ولی درحال حاظر برای ارشد دارم سخت مطالعه میکنم
    اگر در آزمون ارشد جزء تک رقمی ها باشم و بارعلمی بالایی داشته باشم امکان بورسیه در دانشگاه بین المللی وجود داره؟؟

    • ghasem hashemi 11 ژانویه 2019

      با سلام
      برخی دانشگاه ها با توجه به سابقه ی علمی، تحصیلی و مقالات و پژوهش های شخص، از ترم های دوم به بعد، شخص را بورسیه می کنند.
      لازم به ذکر است: تحصیل در برخی کشور ها از جمله آلمان و فرانسه، رایگان می باشد و کشور ایتالیا، دانشجویان کشورهای جهان سوم را در کشور خود بورسیه می کند.

  • بیتا بهرامی 11 ژانویه 2019

    سلام من سال دیگه دیپلم میگیرم و از اول تیر میرم اموزش المانی و تا سال دیگه حداقلb1رو میگیرم و میخوام کالج المان برم و بعد دانشگاه میخواستم بدونم حتما لازمه در کنکور سراسری قبول شم؟؟

    • ghasem hashemi 11 ژانویه 2019

      با سلام
      شما می بایست معدل دیپلم و پیش دانشگاهی بالاتر از 16، مدرک آ2 و یا ب1 زبان آلمانی و قبولی در رشته های نزدیک به رشته هدف خود در دانشگاه های دولتی را داشته باشید.نا گفته نماند وقت مصاحبه ی سفارت آلمان برای تحصیل بیش از 15 ماه زمان خواهد برد.

  • احسان 11 ژانویه 2019

    با سلام بنده لیسانس عمران از دانشگاه آزاد دارم می خواستم ببینم آیا امکان دارد که بتونم رشته پزشکی در یکی از دانشگاه های المان یا کانادا بخوانم با توجه به اینکه رشتهدبیرستان ریاضی فیزیک بوده رشته ام؟

    • ghasem hashemi 11 ژانویه 2019

      با سلام
      در صورتی که سن کمتر از 25 سال،معدل دیپلم و پیش دانشگاهی بالاتر از 16، مدرک ب2 آلمانی و قبولی در رشته های زیر شاخه پزشکی در دانشگاه های دولتی را داشته باشید، می توانید برای آلمان اقدام کنید.برای تحصیل در کاناد می بایست نمره آیلتس بالا و استطاعت مالی کافی داشته باشید و در هر دو کشور، مدرک دیپلم ریاضی برای پزشکی مورد قبول است.

  • محمد جواد اکبری 11 ژانویه 2019

    سلام
    من دانشجوی ترم ۳ مقطع کارشناسی رشته مهندسی هوافضا هستم از دانشگا آزاد تهران مرکز
    میخواستم سوال کنم آیا علاوه بر تحصیل رایگان امکان بورسه رایگان کامل برای زندگی هم وجود داره؟
    من در تلاشم تا معدل بالای ۱۸ داشته باشم
    و برای کلاس های آیلتس و زبان آلمانی ثبت نام کردم
    اگر معدل دوره کارشناسی من چیزی تو رنج ۱۸ تا ۱۹ و نمرات مدارک زبان هم بالا باشه و مقاله انگلیسی بنویسم آیا شانسی برای بورسیه کامل وجود داره یا خیر؟

    • ghasem hashemi 11 ژانویه 2019

      با سلام
      تصور شما در این مورد کاملا نادرست است. بورسیه همیشه برای برآوردن نیاز بورسیه کننده می باشد و دولت آلمان و یا دانشگاه های این کشور و دیگر کشور ها، دلیلی برای تامین هزینه های زندگی شما در کنار تحصیل رایگان در مقاطع پایین ندارند.در مقطع دکتری، این امکان در برخی کشور ها فراهم است.کشور ایتالیا نیز اگر هزینه های تحصیل افراد از کشور های جهان سوم را تامین میکند، کارگزاری از طرف سازمان ملل است و بودجه را از این سازمان تامین می کند.
      البته شما با کار در حین تحصیل در کشور آلمان، می توانید هزینه های زندگی خود را تامین نمایید.

  • امید صائمی 11 ژانویه 2019

    با عرض سلام و خسته نباشید
    من در حال حاضر دانشجوی کارشناسی هستم رشته ICT و 1واحد از درس هایم را نگه داشتم بخاطر مسائل خدمت سربازی
    تا از 1 تیر مشغول به خواندن زبان آلمانی شوم و فرصت برای خواندن زبان داشته باشم
    اگر بخواهم از حالا وقت بگیرم برای سفارت پاسپورت ندارم چون دانشجو خدمت سربازی نرفتم.
    دقیقا باید چه اقدامی کنم برای وقت سفارت
    ممنون میشم راهنماییم کنید.

    • ghasem hashemi 11 ژانویه 2019

      با سلام
      تصورات شما کاملا نادرست است.
      برای تحصیل در دوره پزشکی شرایطی نیاز است که لطفا در پاسخ به سوالات قبل مطالعه نمایید.
      برای گرفتن وقت سفارت می بایست مدارک تکمیل باشد.

  • حسين اسلمي 11 ژانویه 2019

    سلام من ٢٦ سالمه و ليسانس نفت از دانشگاه ازاد با معدل نزديك ١٤ دارم در حال گذروندن كلاس زبان الماني هستم.سوالم اينه ك ميتونم تغيير رشته بدم و اينجا كنكور تجربي رو بدم با قبولي اون براي ي رشته پزشكي اقدام كنم؟گپ رو هم ميتونم با كلاس زبان و نامه سابقه كار پركنم

    • ghasem hashemi 11 ژانویه 2019

      با سلام
      با توجه به محدودیت سنی برای افراد بالای 26 سال و زمان بیش از 15 ماه برای وقت سفارت، شما شرایط تحصیل در رشته های پزشکی در آلمان را ندارید.

  • سینا 11 ژانویه 2019

    با سلام
    من 31 ساله هستم وکارشناسی عمران با معدل 16 از دانشگاه ازاد دارم ولی سابقه بیمه ای ندارم ایامی تونم برای تحصیل رایگان در اروپا اقدام کنم ؟

    • ghasem hashemi 11 ژانویه 2019

      با سلام
      شما می توانید برای تحصیل در فرانسه اقدام نمایید، کشور هایی مثل اتریش و آلمان، محدودیت سنی برای تحصیل دارند.
      که می بایست مدرک ب2 فرانسوی داشته باشید و یا با هزینه ی حدود 4000 یورو در کالج های کشور فرانسه این مدرک را اخذ نمایید.

  • آرش 11 ژانویه 2019

    سلام وقتتون بخیر
    امکان تحصیل رایگان (بورسیه) رشته هوش مصنوعی در مقطع دکتری با زبان انگلیسی در آلمان، اتریش یا سوئد وجود داره؟ اگر هست احتمال پذیرش چقدره؟
    مرسی

    • ghasem hashemi 11 ژانویه 2019

      با سلام
      تحصیل در عموم کشورهای اروپایی در مقطع دکتریف شبیه کار است و در ماه مبلغی به دانشجو پرداخت می شود و بر اساس تحصیل می توانید پس از پایان دوره، نسبت به اخذ اقامت، اقدام نمایید.
      برای اخذ پذیرش در مقطع دکتری، نسبت به هر دانشگاه، می بایست نمره ی آیلتسی ارائه دهید.
      تایید درخواست پذیرش بر اساس سابقه ی تحصیلی ، علمی و مقالات آی اس آی شما و جهت گیری علمی شما در تخصص تان، صورت می پذیرد.

  • علی 11 ژانویه 2019

    باسلام. بنده دانشجوی ترم دو مهندسی پزشکی دانشگاه شریف هستم. مدرک B1 هم دارم و معدل این ترمم 19 شده است. سوال اول این بود که اگر بخواهم برای دانشگاه های آلمان پذیرش بگیرم مدرک انگلیسی نیز باید داشته باشمم یا خیر؟ و سوال دوم اینکه با این شرایطی که بنده گفتم امکان پذیرش هست یا خیر. خیلی ممنون

    • ghasem hashemi 11 ژانویه 2019

      با سلام
      شما شرایط تحصیل در آلمان را دارید و نیازی به مدرکی غیر از مدرک زبان آلمانی در مقاطع زیر دکتری نیست.
      البته برخی دانشگاه ها مدرک ب2 آلمانی را پیش نیاز می دانند.

  • سهیلا اسلامی 11 ژانویه 2019

    سلام من مدرک کارشناسی برق قدرت دارم از دانشگاه غیر انتفاعی با معدل 17.25 و در حال گذروندن کلاس برای آزمون آیلتس هستم میخواستم ببینم اصلا مدرک دانشگاه های غیر انتفاعی قبول دارن یا نه؟و برای بورسیه کامل چه اقدامی باید بکنم ؟حتما مدرک زبان آلمانی لازمه؟

    • ghasem hashemi 11 ژانویه 2019

      با سلام
      بورسیه در آلمان تعریف نشده است؛ چراکه تحصیل در آلمان رایگان است و در مقاطع دکتری و بالاتر، مبالغی در ماه به دانشجو پرداخت می شود.
      هزینه زندگی در ماه حدود 600 تا 800 یورو در ماه می باشد و اگر منظور شما از عبارت بورسیه کامل، تامین شدن هزینه های زندگی از سمت دولت و یا دانشگاه های کشور مقصد است، این خواسته برآورده نخواهد شد.

  • مهرام جم 11 ژانویه 2019

    با سلام خدمت شما
    من 29 سالمه, لیسانس مهندسی پزشکی از دانشگاه ازاد دارم, معدلم پایینه(13.45) ولی 3 سال سابقه کاری مرتبط عالی با رشتم دارم و مدرک بین المللی از یکی از شرکت های معتبر تصویربرداری پزشکی (فیلیپس) دارم, خانم هم مدرک ادبیات زبان انگلیسی و ایلتسو میتونیم بالای 6.5 بگیریم و برای مدرک زبان المانی هم مشکلی نداریم,لطفا بگید چیکار میتونم بکنم ؟ تحصیل با مهاجرت کاری؟

    • ghasem hashemi 11 ژانویه 2019

      با سلام
      شما می توانید برای اخذ ویزای جستجوی کار آلمان اقدام نمایید و تا فرا رسیدن وقت مصاحبه سفارت، به زبان آلمانی مسلط شوید.
      در نظر داشته باشید این ویزای شش ماهه، ویزای همراه ندارد.
      همچنین می توانید برای تحصیل رایگان در فرانسه اقدام نمایید.
      شرکت در دوره زبان سوئدی و یا انگلیسی در سوئد نیز راه مناسبی برای مهاجرت به اروپا می باشد.
      قطعا نمی توان در این فرصت، تمام راه ها را توضیح داد.
      شما می توانید با شماره تماس های مندرج در پایان هر صفحه، تماس حاصل نمایید و از مشاوره های عمومی رایگان، بهره مند شوید.

  • بنیامین 11 ژانویه 2019

    با سلام من پایه ی دهم رشته ی تجربی هستم با معدل ۱۸میخواستم ببینم من می‌توانم برم برای تحصیل اگر میشه لطفا شرایطشو ارسال کنید ممنون

    • ghasem hashemi 11 ژانویه 2019

      با سلام
      شما می توانید برای ادامه تحصیل در برخی کشور ها اقدام نمایید و می بایست در نظر داشته باشید تحصیل در بعضی کشور ها هزینه بر است.به عنوان مثال: برای تحصیل در انگلیس، سالیانه حدود 20 هزار پوند می بایست برای شهریه هزینه کرد.
      به علت تعدد کشور های قابل پیشنهاد نمی توان تمام حالات را در اینجا آورد.
      شما می توانید مقالات موجود در سایت را مطالعه نمایید و یا برای مشاوره رایگان، با شماره تماس های سایت تماس حاصل نمایید.

  • ماهان غریبی 11 ژانویه 2019

    سلام من پشت کنکوری هستم و هجده سالمه. می خوام برای تحصیل در آلمان در رشته پزشکی اقدام کنم معدل دیپلم نوزده رتبه کنکور ۵۰۰۰. اگه میشه به شکل خلاصه اقداماتی رو که باید انجام بدم توضیح بدید چون از مطلب بالا چیز زیادی متوجه نشدم.

    • ghasem hashemi 11 ژانویه 2019

      با سلام
      می توانید با داشتن مدرک پیش دانشگاهی و همچنین مدرک زبان آلمانی برای پذیرش کالج اقدام کرده و پس از اتمام دوره کالج، بسته به معدل دیپلم و پیش دانشگاهی در ایران و همچنین معدل دوره کالج، برای تحصیل در رشته پزشکی دانشگاه های آلمان اقدام کنید.

  • امیر محمدی 11 ژانویه 2019

    سلام من دانشجو مکانیک شریفم. مدرک زبان هم ندارم . برای تحصیل در دوره ارشد آیا می تونم بورسیه بشم؟ یا باید هزینه کنم؟ میانگین هزینه ای که باید کرد با شرایط من چقدر است؟ ممنونم

    • ghasem hashemi 11 ژانویه 2019

      با سلام
      شانس بورسیه شما زیاد نیست اما با گرفتن مدرک زبان آلمانی می توانید از شرایط تحصیل رایگان برخوردار شوید

  • حامد 15 آگوست 2019

    درود و عرض ادب
    من 39 ساله هستم؛ کارشناسی صنایع؛ ارشد EMBA با معدل 18.5 بدون مقاله
    16 سال تجربه کاری دارم و در زمینه کاری خودم مدارک بین المللی دارم
    قصد ادامه تحصیل در مقطع دکترا رو دارم؛ ولی می خوام که حتما فول فاند باشه و هزینه ای بابت تحصیل ندم
    به نظرتون کدوم کشور برای من مناسب تر خواهد بود؟
    سپاسگزارم

    • ghasem hashemi 17 آگوست 2019

      سلام و عرض وقت بخیر
      برای گرفتن فاند بایستی یه بررسی کامل روی دانشگاه های مختلف داشته باشید تا استادی پیدا کنید که روی موضوع های تحقیقاتی شما پروژه داشته باشد و نمیشه کشور خاصی رو پیشنهاد داد

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *