مشاوره ارزیابی رایگان وضعیت پرونده تحصیلی: وارد شوید

توجیه ارشد مجدد | آیا برای ارشد مجدد می توانیم اپلای کنیم ؟

5/5 - (1 امتیاز)

اپلای و توجیه ارشد مجدد

توجیه ارشد مجدد: از انجایی که دوره ارشد یک دوره پژوهش محور است، پیدا کردن یک استاد برای اپلای در این مقطع امری اجتناب ناپذیر است. بعد از پیدا کردن استادی در رابطه با موضوع مورد نظر خود، توصیه می شود که استاد راهنمای خود را مطلع کنید که شما قبلا در مقطع ارشد تحصیل کرده اید. این اطلاع رسانی به چند دلیل می تواند کمک کننده شما باشد:

داشتن یک رزومه پربار همواره تاثیر بسزایی در اخذ پذیرش و فاند دارد. از انجایی که اکثر افرادی که برای ارشد مجدد اقدام می کنند در زمان تحصیل خود دارای نمرات و رزومه علمی مناسب بوده اند و سابقه فعالیت پژوهشی داشته اند، می توانند از این تجربه خود در راستای متقاعد ساطی استاد مورد نظر بهره ببرند.

داشتن معدل خوب ارشد و مقالاتی که منتشر کرده اید به استاد مربوطه این اطمینان را میدهد که شما تا حدود مناسبی برای دروس تخصصی ارشد دانش و آگاهی دارید و در زمینه پژوهش و برنامه های تحقیقاتی ارشد آشنایی و تجربه لازم رو دارید. این مزیت ها برای استاد راهنما اطمینان حاصل می کند که شما می توانید دوباره در مقطع ارشد مجدد موفق باشید .

مورد بعدی که می تواند مزیت تحصیل در مقطع ارشد مجدد را نشان دهد برای دریافت فاند و بورسیه ها است. بطور کلی و در حالت عادی شرایط دریافت فاند برای مقطع ارشد خیلی رقابتی است و باید از رزومه قوی برخوردار باشید تا بتوانید یک بورسیه را از آن خود نمایید. از انجایی که این افراد یک بار در مقطع ارشد خود تحصیل کرده اند و بخش اعظم رزومه شان را تشکیل می دهد، عاقلانه است که این قسمت از روزمه را پنهان نکنند. زیرا اکثر رقیبان این گونه افراد متقاضیانی هستند که بعد از پایان کارشناسی اپلای می کنند و فاقد رزومه پژوهشی هستند و تقریبا رزومه ضعیف تری دارند. به خودی خود این باعث جلو اتادن متقاضیانی می شود که سابقه تحصیل در مقطع ارشد را داشته اند.

در نهایت بعد از اینکه توانستید استاد راهنمای مورد نظر خود را در مورد ارشد مجدد متقاعد نمایید در رزومه ای که برای دانشگاه ها ارسال می کنید، داشتن مدرک ارشد را ذکر کنید و در انگیزه نامه خود نیز به دلایل خود برای تحصیل در ارشد مجدد بپردازید.

کاورلتر برای دکتری | نمونه انگیزه نامه

شرایط سفارت برای ارشد مجدد

اگر قصد دارید تا در مقطع ارشد مجدد اپلای نمایید باید به این نکته توجه کنید که تحصیل در یک مقطع تکراری تاثیر منفی در طی فرآیند ویزا دارد. بخصوص اگر رشته ای که می خواهید اپلای کنید با رشته ای که قبلا تحصیل کردید یکی باشد شرایط نیز بدتر می شود. با توجه به شرایط خود می توانید سفارت را در جریان قرار دهید که قصد تحصیل برای ارشد مجدد را دارید. این شرایط عبارتند از:

  •  اگر از لحاظ سنی و گپ تحصیلی مشکلی ندارید و دارای سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی برای دو سال ارشدی که قبلا تحصیل کرده اید دارید ضرورت ندارد که سفارت از اقدام شما برای ارشد مجدد مطلع شود. بنابراین می توانید در رزومه ای که برای سفارت ارسال می کنید اشاره ای به مدرک ارشد خود نکنید.
  • اما اگر دارای گپ تحصیلی و با حذف دو سال تحصیلی خود در مقطع ارشد قبلی این مسئله بیشتر شد، و توانایی پوشش این گپ ها را ندارید بهتر است سفارت را درجریان اقدام خود قرار بدهید. در این حالت توصیه می شود که گرایش دیگری را برای ارشد مجدد خود انتخاب کنید و دلایل منطقی و قانع کننده ای را برای توجیه اینکه چرا میخواهید دوباره در مقطع  ارشد تحصیل کنید بیاورید.

از انجایی که آفیسر ها بیشتر به شرایط مالی و هدف شما از تحصیل و دریافت ویزا متمرکز می شوند و برایشان از اهمیت بالایی برخوردار است، بایستی آفیسر را متقاعد کنید که هدف شما فقط تحصیل است و بعد از تحصیل قصد اقامت در آن کشور را ندارید.

همچنین می توانید با دانشگاه و یا اساتیدی که با ارشد مجدد شما موافقت کردند مکاتبه نمایید تا نامه ای مبنی بر اینکه چون سابقه علمی شما با گرایش های آن دانشگاه متفاوت است و برای ورود به مقطع دکتری خودشان ارشد مجدد را به شما توصیه کردند، برای شما ارسال کنند تا در صورت لزوم به سفارت ارائه دهید.

پیشنهاد مطالعه: پرداخت اپلیکیشن فی

با این تفاسیر دو انتخاب پیش رو خواهید داشت:

1- عدم ارائه مدارک ارشد به سفارت:

در این حالت شما تصمیم می گیرید برای جلوگیری از مسائل تحصیل در ارشد مجدد، به طور کل سابقه تحصیلات ارشد قبلی خود را انکار کنید. در این حالت گپ تحصیلی برای شما به وجود می آید که یک امتیاز منفی است. برای از بین بردن این امتیاز منفی نیز بایستی تمام گپ تحصیلی را با ارائه دلایلی نظیر سابقه کار پوشش دهید.

2- ارائه مدارک ارشد به سفارت:

در این حالت شما سفارت را در جریان تحصیلاتتان قرار می دهید. بنابراین برای قوی نگه داشتن شانس خود برای دریافت ویزا بر روی انگیزه نامه خود بسیار کار کنیدتا به سوالات احتمالی آنها پاسخ داده شود.

راهنمای ارسال مقاله برای مجلات بین المللی | زمان ایمیل زدن به اساتید

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *