0

فاکتورهای مهم کمیته پذیرش دانشگاه ها

رای دهید

فاکتورهای مهم برای کمیته پذیرش دانشگاه ها

کمیته ی پذیرش دانشگاه های مختلف در هر دو ه ممکن است صدها درخواست اخذ پذیرش از سوی دانشجویان تحصیلات تکمیلی دریافت کنند. این همه درخواست را چگونه بررسی می کنند،چه عواملی را درنظر می گیرند، چطور دانشجویان را ارزیابی می کنند؟؟؟
به طور کلی می توان گفت: روند پذیرش منطقی اما غیرقابل پیش بینی است.

فاکتورهای مهم کمیته پذیرش دانشگاه ها در سایت همیاراپلای:

هر دانشگاهی معیارهای مختص خود را دارد برای پذیرش که باید سایت دانشگاه را مطالعه کنید. اما به طور کلی چند فاکتور اصلی هست که توسط کمیته های پذیرش ارزیابی می شود که عبارتند از :

_رزومه(cv):

یک رزومه ی عالی نشان دهنده ی توانایی دانشجو برای انجام همزمان چندین فعالیت است. باید نشان دهید که یک فعال علمی هستید. مشارکت‌های اجتماعی، فعالیت های داوطلبانه مفیدی که انجام داده اید و… را ذکر کنید.

_انگیزه نامه قوی(sop):

خود را معرفی کرده و بر نقاط قوت خود تاکید کنید. انگیزه نامه ی هر دانشجو نشان دهنده ی توانایی نگارش، شور و اشتیاق برای رشته مورد نظر و انگیزه ی او است. این قسمت بسیار مهم است و با دقت بررسی می شود.

_نمرات آزمونهای استاندارد(GRE و …):

اگرچه بسیاری از دانشگاه ها آزمون های اختیاری خود را دارند برای پذیرش اما آزمونهای استاندارد را نیز جزو مدارک اپلای دارند و نمرات آن اهمیت بالایی دارد.

_توصیه نامه ها:

معمولا توسط اساتید یا یک عضو هیئت علمی نوشته میشود. و توانایی های علمی و پژوهشی دانشجو و وضعیت تحصیلی او را نسبت به هم کلاسی هایش نشان می دهد.
بسیاری از دانشگاه های مهم بیشتر از یک توصیه نامه درخواست می کنند تا از جهات مختلف توانایی های دانشجو را بسنجند.

پیشنهاد مطالعه: پرداخت اپلیکیشن فی

_معدل و دوره ها:

نمره معدل نشان دهنده انگیزه و توانایی دانشجو برای کار کردن است. در واقع جهت درک چگونگی عملکرد شما به‌عنوان یک دانشجو است.

_مقاله ها و پژوهش ها: مقاله ها و تحقیقاتی که شما انجام داده اید بسیار زیاد تاثیر گذار است و شما را از دیگر رقبا برتر نشان می دهد.

_شور و اشتیاق برای دانشگاه مورد نظر

تحصیل رایگان دانشگاهی | اپلای |مهاجرت دانشجویی |شرایط و قیمت آزاد کردن مدارک تحصیلی جهت اپلای |

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *