0

هزینه Admission Fee | هزینه Deposit Fee | هزینه دیپازیت فی

5/5 - (2 امتیاز)

هزینه Admission Fee یا Deposit Fee چیست؟

یکی از مسائل دانشگاه ها در زمینه پذیرش دانشجویان، نحوه مدیریت دانشجویانی است که بطور همزمان برای چندین دانشگاه اپلای می کنند. زیرا این دسته از متقاضیان و بطور کلی اکثر متقاضیان، به صورت همزمان و موازی با چند دانشگاه مکاتبه می کنند و نهایتا در بین پذیرش های اخذ شده، یکی از این دانشگاه ها را جهت ادامه تحصیل انتخاب می کنند و سایر دانشگاه هابا انجام تمامی مراحل را کنسل می کنند.

این مسئله برای دانشگاه ها پیامدهای نامطلوبی در زمینه های مالی و غیر مالی رغم می زند. از این رو  دانشگاه ها و موسسات علمی به منظور اطمینان از تصیمیم دانشجو برای تکمیل کردن فرایند پذیرش در آن دانشگاه، هزینه ای تحت عنوان Deposit Fee و یا Admission Fee می باشد که از دانشجویان درخواست می کنند. این مبلغ به نوعی به مانند یک ودیعه یا بیعانه می باشد که معمولا بعد از ترم اول در دانشگاه، به وی دانشجویان برگشت داده می شود. بنابراین مبالغ و هزینه های دیپازیت فی، برگشت پذیر (Refundable) هستند. دانشجویان بعد از تکمیل فرآیند پذیرش و ادامه تحصیل در دانشگاه مورد نظر خود، می تواند برای برگشت این وجه را درخواست کنند. البته یکسری استثنا های نیز در این زمینه وجود دارد، بطوریکه در حالت کلی دانشگاه ها مبلغ ادمیشن فی را به صورت کامل به متقاضی بر می گردانند اما در بعضی از دانشگاه ها با توجه به رویکرد انها در پذیرش دانشجویان، شرایط متفاوتی دارند.

✅ میتونید از درگاه امن همیاراپلای اقدام کنید: پرداخت دیپازیت فی دانشگاه

به عنوان نمونه در دانشگاه های آمریکا ابتدا هزینه پذیرش از دانشجویان أخذ می شود و سپس نامه پذیرش رسمی با عنوان I20 برای آنها فرستاده می شود که وی بعد از آن بتواند فعالیت های مرتبط با دریافت ویزای اقامتش را تکمیل کند. بر این اساس دانشگاه های و موسسات آموزش عالی پس از دریافت هزینه پذیرش، اقدام به ارسال نامه پذیرش رسمی می کنند. در این صورت اطلاعات لازم برای انجام امورات مربوط به روادید و ویزا را به متقاضی می رسانند.

مقدار و نحوه پرداخت مبلغ Admission Fee به دانشگاه و فرایندهای آن بستگی دارد. به عنوان نمونه، هزینه Deposit Fee در دانشگاه Mc Gill کانادا در ادامه بیان شده است. و دانشگاه هایی مانند منچشتر و لیورپول 1000 پوند را دریافت میکنند.

مقالات مرتبط:

پرداخت شهری دانشگاه

پرداخت اپلیکیشن فی

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *