عناوین مقاله
نگارش رزومه با LATEX | LATEX یک زبان حرفه ای همانند HTML است با این تفاوت که با HTML صفحات وب را می توان طراحی کرد اما با LATEX صفحات یک کتاب یا مجله یا یک مقاله را می توان طراحی کرد. در واقع لاتک یک سیستم تهیه اسناد است و کار حروفچینی متون علمی را بسیار خوب انجام می دهد.
دانشجویان تحصیلات تکمیلی درسی با نام روش تحقیق دارند که در آن باید مقابله ای را با زبان LATEX آماده و تحویل دهند. همچنین در بعضی از رشته ها (مخصوصاً ریاضی) پایان نامه باید در برنامه LATEX تایپ شود.
امروزه تمامی مقالات و مجلات و سمینار های علمی و بین المللی باید در قالب LATEX آماده ودریافت شوند.
تفاوت LATEX با نرم افزار Word:
در حالت کلی تفاوت های زیادی در نحوه عملکرد، به کارگیری و خروجی هر دو نرم افزار وجود دارد.
Word یک نرمافزار تجاری و اداری است و رایگان نیست. برای کار با این نرم افزار نیاز به دانش خاصی ندارید و کار با آن راحت است. برای متون عادی و نوشته های عمومی و کوتاه مناسب است.
اما LATEX یک نرم افزار لایه باز و رایگان است. این نرم افزار به صورت کدنویسی است و لذا کار با آن نیازمند یادگیری، تجربه و تسلط بر روش های کدنویسی است. برای حروف چینی متون تخصصی و متونی که حاوی فرمول های ریاضی هستند، مناسب است. سریعتر از ورد عمل می کند و روی هر کامپیوتر و هر سیستم عاملی هم قابل خواندن است.
هر کاری که در ورد قابل انجام است قطعا در لاتک هم قابل اجراست اما کارهایی در لاتک هست که در نرم افزار ورد قابل اجرا نیست.
پیشنهاد مطالعه: پرداخت اپلیکیشن فی
موارد استفاده از LATEX:
- حروف چینی کتاب،مقالات،گزارش ها
- تهیه رزومه، اسلاید و…
- فرمولها،نمودارها و اشکال برداری بسیار پیچیده و تخصصی علوم ریاضی، مهندسی و…
نحوه نوشتن رزومه با LATEX:
اینکار بسیار ساده است. فقط باید یک template برای رزومه خودتون انتخاب کنید و بعد با وارد کردن متن خام داخل کد template رزومه ی شما با یک متن تمیز و کیفیت عالی آماده می شود!!
سایت های بسیاری وجود دارند که template های مختص رزومه را ارائه می دهند که با مراجعه به آن ها می توانید template موردپسند خود را دریافت کنید.