0

ویرایش کاورلتر | کاورلتر برای اپلای | نوشتن کاورلتر

ویرایش کاورلتر

کاور لتر برای اپلای | نوشتن کاورلتر

 

بروز رسانی شده در دی 1401

ویرایش کاورلتر | کاورلتر برای اپلای | نوشتن کاورلتر | کاورلتر یا نامه پوششی دو کاربرد مهم در محیط اکادامیک دارد. بنابراین کاورلتر را می توان به دو دسته کلی تقسیم کرد:

  • کاورلتر برای چاپ یک مقاله یا انتشار یک دستاورد علمی پژوهشی
  • کاورلتر برای اپلای و گرفتن پذیرش از یک دانشگاه یا موسسه

با ذکر این دو کاربرد کاورلتر به تعریف آن می پردازیم.

کاورلتر چیست ؟ 

کاورلتر یکی از مدارکی است که به عنوان بخشی از برنامه دکتری ارائه خواهید داد. این مدرک بایستی CV آکادمیک شما را تکمیل کند و دلیل های اپلای شما را توضیح دهد. همراه با انگیزه نامه، کاورلتر فرصتی برای نگارش با انعطاف پذیری و شخصیتی بیشتر نسبت به سایر قسمت های برنامه را فراهم می کند.

پس، کاورلتر سندی همتای CV است اما به مانند یک مقاله کوتاه که فرد خاصی را مخاطب قرار می دهد و در آن درمورد برنامه دکتر با بیانات خود توضیح داده می شود.

کاورلتر در مرحله اول، این فرصت را فراهم می کند تا خلا و گپ موجود در CV را روشن کند و جنبه های خاصی را با جزئیات بیشتر توضیح دهد. البته نباید اطلاعات CV تکرار شود زیرا CV و کاورلتر به طور موازی خوانده می شود. علاوه براین کاورلتر یک مجرا برای متناسب سازی بیشتر برنامه شما با مشخصات پروژه دکتراست. از این رو در کاورلتر می توانید مستقیماً مهارت ها و تجربیات خود را با مهارت ها و تجربیات پوزیشن مربوطه مطابقت دهید.

علاوه بر این کاورلتر فرصتی را  فراهم می کند تا مهارت های ارتباطی و اشتیاق و انگیزه خود را نشان دهید. اینها ویژگی های مهمی برای یک متقاضی تحصیلات تکمیلی است، اما نشان دادن آنها در CV یا اپلیکیشن فرم بسیار دشوار است.

اما اگر هدف نگارش کاورلتر برای مقاله باشد، بایستی در کاورلتر نقاط قوت مقاله برجسته شود و به مجله اطمینان داده شود که این مقاله برای مجله دیگری ارسال نشده است. علاوه براین بایستی تعداد نویسندگان و یک گزارش کلی از مقاله را برای سردبیر در کاورلتر ذکر نمایید. به غیر از این دو مورد، کاورلتر برای پتنت و کنفرانس ها نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

اگر بخواهیم به صورت دقیق تر، رایجترین کاربرد کاورلتر را معرفی کنیم؛ کاورلتر یا نامه پوششی سندی است که برای معرفی فعالیت ها و درخواست های متقاضیان از سازمانی که برای اخذ پذیرش اقدام می می کنند بکار برده می شود. بطوریکه وقتی مخاطبی این سند را مطالعه نماید، بایستی یک دید کلی از رزومه و دلایل انتخاب آن فرصت شغلی و کاری مورد نظر پیدا کند. از آنجایی که رزومه بیشتر سابقه کاری و تحصیلی متقاضی را بیان می کند، غالبا یک کاورلتر استاندارد بیان کننده شخصیت متقاضی است.

در حقیقت کاورلتر باید به مخاطب انگیزه کافی را منتقل کند تا یک مصاحبه با متقاضی داشته باشد و یا با پذیرش متقاضی برای فرصت مورد نظر توانایی وی را بیازماید. از این رو برای نگارش یک کاورلتر استاندارد نباید از یک فرمت خاص پیروی شود؛ بلکه بایستی کاملا منحصر به فرد باشد تا متقاضی را از سایرین متمایز سازد.

ویرایش کاورلتر

کاورلتر برای چاپ مقاله

نخستین کاربرد کاورلتر، برای انتشار فعالیت پژوهشی به شکل کتاب، مقاله، اختراع و یا حتی کنفرانس است. شما برای معرفی فعالیت خود به سردبیر یک نشریه و رئیس یک همایش نیاز به نگارش یک کاورلتر (نامه پوششی) دارید. این سند معمولا می تواند در حدود 200 کلمه و بیشتر باشد و زمینه پژوهشی شما و اهمیتش را برای مخاطب آشکار می سازد. بدین شکل مخاطب شما می تواند بهترین داور را برای بررسی پرونده شما انتخاب نماید و همچنین پیشنهاد سازنده برای چاپ یا عدم انتشار دستاورد علمی – پژوهشی شما داشته باشد. برای مثال، سردبیر مجله می تواند با خواندن کاورلتر شما آگاهی کافی از کل کار شما بدست آورد و در مورد بررسی بیشتر پرونده شما قضاوت درست داشته باشد. اهمیت انتخاب درست مجله و داور از طرف سردبیر مجله تاثیر بسزایی بر ارجاع دهی آتی کار شما دارد.

مطلب مرتبط: ویرایش cv

کاورلتر برای اپلای تحصیلی

دومین کاربرد کاورلتر، برای اخذ پذیرش تحصیلی یا کاری است که به نوعی انگیزه شما برای انجام کار را نشان می دهد. این نوع نگارش از نامه پوششی (کاور لتر) ابزار مفیدی برای معرفی خود، فعالیت­ ها و تقاضایتان از سازمانی است که شما برای اخذ پذیرش (تحصیلی یا کاری) اقدام نمودید. با خواندن این نامه، مخاطب شما بایستی یک دید کلی از رزومه شما و چرایی انتخاب شما برای فرصت شغلی و کاری مورد نظر پیدا کند.

برخلاف رزومه که بیشتر پیشینه کاری و تحصیلی شما را بیان می­ کند، یک کاورلتر موفق غالبا بازگو کننده شخصیت شما می باشد. در واقع کاورلتر بایستی به مخاطب شما انگیزه کافی بدهد تا یک مصاحبه حضوری با شما داشته باشد و توانایی شما را بیازماید. برای نوشتن یک کاورلتر موفق نبایستی از یک الگوی خاص تبعیت کرد بلکه بایستی کاملا منحصر به فرد نوشته شود تا شما را از سایرین متمایز سازد. اما در عین حال بیشتر کاورلترهای موفق ساختار کلی ذیل را رعایت می کنند:

ساختار  کاورلتر استاندارد

  1. شروع با یک با یک مقدمه زیبا و به ذهن سپردنی.
  2. بکار بردن مثال­ های منسجم و مرتبط از علایق و کارهای شما و استراتژی های شما در حل مسائل است.
  3. با یک جمع بندی نهایی و ایجاد یک انگیزش در مخاطب برای مطالعه دقیق رزومه شما پایان می یابد.

قالب بندی کاورلتر:

  • داشتن حاشیه قابل قبول برای طرح بندی صفحات نامه (به طور پیش فرض از MS WORD) استفاده کنید.
  • از سبک نامه های اداری استفاده کنید.
  • از سبک بلوک قابل قبول با متن و حاشیه در سمت چپ نوشته ها استفاده کنید.
  • نامه باید یک تا دو صفحه و فونت قلم آن، بین 10 تا 12 باشد.

بایدها و نبایدها در نگارش کاورلتر:

  • اطلاعاتی که در رزومه نوشته شده است در اینجا تکرار نشود.
  • نگارش نامه را در یک و نهایتا دو صفحه
  • شرح زمینه های تخصصی و انگیزه در مورد موضوعی که درخواست می دهید
  • شرح اطلاعاتی درباره توانایی های خود
  • شرح کاستی ها و کمبودهای موجود در تجربه کاری خود

کارشناسان مجموعه همیاراپلای گرد هم آمده اند تا با نگارش کاورلتر و همچنین ارائه مشاوره های سازنده شما را به بهترین شکل ممکن به مخاطبتان معرفی نمایند. هدف ما این است که ارزش واقعی رزومه و همچنین مهارت تخصصی شما به کارفرمایتان نشان داده شود.

ویرایش کاورلتر

روال نگارش و یا ویرایش کاورلتر

  1. بارگزاری فایل رزومه و یا نسخه اولیه کاورلتر (پیش از اصلاح)
  2. ارائه توضیحات در خصوص فرصت تحصیلی و کاری مورد نظر شما
  3. در صورت بارگزاری و ثبت موفقیت آمیز سفارش، ایمیل تائیدیه برای شما ارسال می­ شود (امکان دارد این ایمیل به بخش Spam در سرویس ایمیل شما فرستاده شود).
  4. ثبت سفارش با با پرداخت کامل هزینه نگارش
  5. تهیه و ارسال کاورلتر به طور ظرف 3 تا 7 روز

 

 

سفارش نگارش کاورلتر

ویرایش کاورلتر | کاورلتر برای اپلای | نوشتن cover letter برای اپلای

پیشنهاد: گروه تلگرام اپلای | نمونه کاورلتر برای اپلای